Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Salto
Konto usunięte • 2011-06-18, 22:17
Miota nim jak szatan !
Zgłoś
Jeadong 2011-06-18, 23:36
Wysiadaj i dalej filmuj k🤬a mać !!!

podpis użytkownika

Sadistic - I love the whole world
Zgłoś
kassper92 2011-06-18, 23:55 3
no to mamy nowe ale urwał.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 0:09
material na kolejny hit internetu :DDD
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 0:45
Iskry ja w Transformersach
Zgłoś
korzonek 2011-06-19, 0:46
Wydaje mi się, ze koleś chciał zacytować ks. Natanka ale mu nie wyszło
"miota nim jak szatan, zaczął nim..... (obracać jak wskazówkami zegara?)" - czy jak to ten popapraniec mówił ^^

podpis użytkownika

Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 1:06
Profesjonalny kierowca ten co "w p🤬dę" kazał mu dać. O ile dobrze w ogóle zrozumiałem to sformuowanie - niech mnie ktoś oświeci jeśli się mylę - chodziło mu o to, żeby przyspieszył i go wyprzedził???
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 1:06
borisklinga napisał/a:

material na kolejny hit internetu :DDD

To już jest hit internetu!!
Mioooooota nim jak szatan...
Zgłoś
Dee_Loc 2011-06-19, 1:10
szykuje sie chyba nowy tekst uzytku codziennego
Zgłoś
Dzejdi 2011-06-19, 1:11 2
Blodhgarm napisał/a:

Profesjonalny kierowca ten co "w p🤬dę" kazał mu dać. O ile dobrze w ogóle zrozumiałem to sformuowanie - niech mnie ktoś oświeci jeśli się mylę - chodziło mu o to, żeby przyspieszył i go wyprzedził???

Chodziło o to, że gdy zaczyna rzucać przyczepą na boki, to należy dodać gazu, by się ustabilizowało.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 1:15 34
Bez przekleństw:

- Jak lata cały zestaw
- Miota nim jak szatan. Zaczął nim...
- O
- No w daj
- Ja
- O
- Ja
- O
- O
- ... no
- Wysiadaj
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 1:49
Dzejdi napisał/a:

Chodziło o to, że gdy zaczyna rzucać przyczepą na boki, to należy dodać gazu, by się ustabilizowało.

No chyba, że tak. Założyłem, że do kolegi kierowcy mówi
Zgłoś
maciuch2 2011-06-19, 1:51
-wysiadaj k🤬a...
po co tylko?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 2:00 6
auto wiesniacko zrobione?hmm, klatka w srodku, felgi kolorowe bo auto jezdzi(a moze juz raczej jezdzilo) na zawody z niemalymi sukcesami wiec musi sie troche rzucac w oczy, ale oprocz felg nie widzialem tam nic z pod remizy(no chyba ze inni sie lepiej znaja i maja zajebiscie dobry wzrok skoro widza z tej perspektywy jak auto jest zrobione ), 2.8l 250 koni i 309 nm, ale w sumie auto przeciez na handel bo na lawecie jechalo i w sumie na zawody fajniej jest jechac te 250 km takim torowym oklatkowanym z zawiasem twardym jak beton i niskim jak kaczynski autem. .a chłopaki sie zatrzymali bo jechali razem, ale zawsze lepiej napisac ze wiesniaki i ze urwali.
chłopak bedzie musial przez zime drugie auto zbudowac
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 3:41
KrSad synek wiesniacko to zrobili cie twoi starzy a co do auta to jest naprawde doinwestowane twoja stara przez 10 lat by na takie auto nei zarobila !!!! jedyne co moge powiedziec ze pech byl wielki rozj🤬 sie ale juz za tydzien auto bedzie gotowe na zawody w toruniu wiec serdecznie wszystkich zapraszam na zawody I Rundę DRIFT OPEN! 26.06.2010 przynajmniej tak zapewnia sam wlasciciel auta!!!! i jebac wszystkich burakow ktorzy jada na to auto!!!!!! ale teraz bedzie burza:)
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-19, 5:06
I Szatan zaczął nim miotać jak wskazówkami zegara... czy jakoś tak.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie