👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda że nie na głowę bo by się teraz chłopak woził nową bryką
czemu ten temat jest w ABSURDACH?

czemu ten temat jest w ABSURDACH?
podpis użytkownika

a gdzie hasło "Lubię placki'?
widziałem takich co tak robili tylko nie do wody
widziałem takich co tak robili tylko nie do wody

nie wiedziałem gdzie go dać, do harda to bym tego nie zaliczył
dla mnie to jest absurdalne

Taa.. a później rodzice takiemu debilowi muszą podcierać tyłek całe życie, jak się połamie.
"Chciałem się pożegnać z wszystkimi ludźmi, których znam i teges, jakby coś nie wyszło to bywa"
Najbardziej bolało go to, że musiał mówić.
Najbardziej bolało go to, że musiał mówić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie