📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

TU nie chodzi o to ze zleca sie cpunki czy nie. On ma po prostu racje. Jest jak jest. Rezczywistosci sie nie zmieni.

Rock to ciota ale troche prawdy powedzial. Jak ktoś chce ćpać to proszę bardzo. Jego sprawa. Paliłem parę razy, nie nie jest fajnie imho. Wolę się już sponiewierać alkoholem, mniam
Niech ktoś mi wyjaśni, jak to jest, że narkomani w większości chęć legalizacji narkotyków motywują legalnością alkoholu. Mało tego! Sami dostrzegają zgubny wpływ alkoholu, a mimo to chcą dołożyć DODATKOWE nieszczęście. Byłbym w stanie zrozumieć, gdyby nielegalność narkotyków była dla nich argumentem dla nielegalności alkoholu (na marginesie, oczywiście jest to niewykonalne choćby dlatego, że alkohol wytwarza się samoczynnie i doszłoby do absurdów typu skazanie kogoś za zbyt długie trzymanie owoców w upalne dni), ale w drugą stronę?!? Czy oni wyznają zasadę, że jak ktoś leży to trzeba mu jeszcze dokopać, czy po prostu te wszystkie narkotyki całkiem zlasowały im mózgi i nie potrafią logicznie myśleć?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie