📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozchędażacz napisał/a:
Rekin w rzece czy tam w jeziorze? Lepiej wracaj do szkoły na lekcje gówniaku.
Ojjjj srogo byś się zdziwił z tą rzeką... Jest pełno filmów dokumentalnych... Bull shark czyli żarłacz tępogłowy odpowiedzialny za spora liczbę zgonów/ataków w USA. Jeden z tych gatunków, które sobie radzą w słodkiej. Nie mówimy tutaj o paru kilometrach w górę rzeki tylko o kllkuste km
Rozchędażacz napisał/a:
Rekin w rzece czy tam w jeziorze? Lepiej wracaj do szkoły na lekcje gówniaku.
rekin tępogłowy żyje w rzekach i stawach jak i w słonej wodzie.....
Dawno takiego żałosnego filmu na tej stronie nie oglądałem. Ale czy tu pasuje to nie wiem.
Dlaczego oni zawsze muszą tak piłować te czarne, brudne mordy? Ogłuchnąć idzie
Pewnie wędkę ukradł i łowi bez karty wędkarskiej, a ryba nie przekracza wymiaru ochronnego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie