71 = Wrocław

Mieli w sumie farta, że nie skoczył, bo by im dupska pękły w pierdlu.
Dla nie ktoś kto chce popełnić samobójstwo jest jst kimś poniżej zwierzęcia, który tylko upadla się tym ze chce sie zabic.

Tak, zapewne by ich oskarżyli

Ja bym im jeszcze dał nagrodę prezesa ZUS

oczywiście piwko dla nich

podpis użytkownika
signup.leagueoflegends.com/?ref=5274b27686c88845597322@KebabRemover, z 4 piętra to raczej marny samobójca, więc jak ktos już pisał chęć zwrócenia uwagi na siebie. Byli i tacy co z 10 piętra się nie zabijali, bo szczęśliwie wylądowali.
Wymyśl se własny avatar amatorze!
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

Ja p🤬lę, człowiek próbuje się zabić, jest na skraju załamania nerwowego a ci se jaja robią, co za sk🤬ysyństwo. Utwierdzili mnie tylko w przekonaniu, że w takich ruderach nie żyją normalni ludzie, j🤬a patologia, dla mniej mniej wartościowi niż zwierzęta.
Ojj tam p🤬lisz

Poza tym jak już ktoś wspomniał, koleś jest idiotą chcącym zwrócić na siebie uwagę. Ew. jest idiotą, który chce się zabić

@KebabRemover
Dla nie ktoś kto chce popełnić samobójstwo jest jst kimś poniżej zwierzęcia, który tylko upadla się tym ze chce sie zabic.

To masz jedno a ja też pójdę co będziesz k🤬a sam pił...
Ty weź się puknij w łeb koleżko. Jakbyś miał chociaż trochę oleju w głowie to wiedziałbyś, że ten koleś nie chciał się zabić tylko zwrócić na siebie uwagę innych - prawdziwy samobójca z jajcami bierze pistolet i strzela sobie w łeb w środku lasu lub piwnicy - nie robi tego publicznie bo to sprawa intymna - k🤬a!!! jak ja miałbym się zaj🤬 to na pewno nie zwracałbym dupy wszystkim dookoła. Zresztą nie jestem aż tak poj🤬y, dlatego lecę teraz po browar i wam radzę to samo.