👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiedyś była akcja w 71, że dziewczyna wlazła na dach 10-piętrowego bloku i skoczyła. Spadła idealnie na stojącego pod blokiem Malucha który dzięki komunistycznej karoserii najniższego sortu zamortyzował jej upadek i dziewczyna dostała tylko parę siniaków. 126p oczywiście do kasacji. Gówniara jest z rocznika 94' i chodziła do mojej gimbazy.
71 = Wrocław
71 = Wrocław

"Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5"
Mieli w sumie farta, że nie skoczył, bo by im dupska pękły w pierdlu.
Mieli w sumie farta, że nie skoczył, bo by im dupska pękły w pierdlu.
@KebabRemover
Dla nie ktoś kto chce popełnić samobójstwo jest jst kimś poniżej zwierzęcia, który tylko upadla się tym ze chce sie zabic.
Dla nie ktoś kto chce popełnić samobójstwo jest jst kimś poniżej zwierzęcia, który tylko upadla się tym ze chce sie zabic.

@Lavo
Tak, zapewne by ich oskarżyli
Ja bym im jeszcze dał nagrodę prezesa ZUS

Tak, zapewne by ich oskarżyli

Ja bym im jeszcze dał nagrodę prezesa ZUS

@KebabRemover, z 4 piętra to raczej marny samobójca, więc jak ktos już pisał chęć zwrócenia uwagi na siebie. Byli i tacy co z 10 piętra się nie zabijali, bo szczęśliwie wylądowali.
Niepisaną zasadą gazet było nie podejmowanie tematu samobójstw i prób samobójczych. Zwróćcie uwagę, że jedzcze do niedawna, w żadnej gazecie nie ma żadnych wzmianek na podobne tematy (wyjątkiem są osoby z pierwszych stron gazet). To smutne, że wraz z cięciami kosztów i wymianą kadr, etyka dziennikarska idzie do kosza.
dostępny_nick napisał/a:
@KebabRemover, z 4 piętra to raczej marny samobójca, więc jak ktos już pisał chęć zwrócenia uwagi na siebie. Byli i tacy co z 10 piętra się nie zabijali, bo szczęśliwie wylądowali.
Wymyśl se własny avatar amatorze!

slannesh napisał/a:
@KebabRemover

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie