Samochód-przynęta został ustawiony w gettcie czarnych w Chicago, USiA. Ukryta kamera pokazuje jak nastoletni złodzieje rozkradają wszystko, co wydaje im się posiadać jakąkolwiek wartość...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:33
gdyby nie czarni, to bym myślał, że to metafora naszego sejmu.
Bronisław_Komorowski napisał/a:
Jebnieci jesteście. Fajnie tak komentować, kiedy ma się ciepełko w domu, hajs. Ale gdybyście mieli tyle co oni i chodzili głodni spać też byście kradli.
To niech zaczną pracować, a nie wakacje cały rok. Jakby inni siedzieli jak oni to też by nie mieli co jeść. Patologia straszna.
PS.
O cyganach też zmienie zdanie jak mi ktoś pokaże pracującego cygana.
Już słyszę pisk tych wszystkich lewackich p🤬d z którymi studiuję (psychologię):
"Czarni są tacy jacy są, bo społeczeństwo obniżyło swoje oczekiwania względem nich, więc oni względem siebie też. To nie ich wina. To wina białego społeczeństwa. To NASZA wina."
"Czarni są tacy jacy są, bo społeczeństwo obniżyło swoje oczekiwania względem nich, więc oni względem siebie też. To nie ich wina. To wina białego społeczeństwa. To NASZA wina."
yahym napisał/a:
mają to we krwi![]()
Jak się wyciszy pierwszy filmik i puści równocześnie z tym, to ścieżka dźwiękowa idealnie się synchronizuje
Nie wiem co lepsze: filmiki o tych "fspaniałyh człowiekach" czy komentarze pod tymi filmikami
ja bym w okolicy tego samochodu rozstawił ludzi z browningami albo mg-40
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie