Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 13:38
Samoobrona
konto usunięte • 2013-04-04, 12:16
Kilka chwytów samoobrony

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marcin_92 2013-04-07, 11:52 3
samoobrona pod tytułem "atakuje Cie worek ziemniaków"
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 11:54 6
Gdyby ktoś szukal tutułu nutki : Thé à la menthe
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-04-07, 12:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 12:06 1
Krav maga i defendo. Owszem na ulicy nie będzie to tak efektownie wyglądało ale po miesiącu treningów będzie efektywne i dresiwo nie zabierze Ci telefonu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 12:43 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 12:48 1
Zgłoś
Pirat353 2013-04-07, 12:48
Zgłoś
Antybozia666 2013-04-07, 12:52
Andrzej Lepper - jedyny człowiek który powiesił się w samoobronie !
Zgłoś
swistakwb 2013-04-07, 13:01
Israeli Krav Maga. Sam trenuje kilka lat:)
Zgłoś
MichaU 2013-04-07, 13:15 3
swistakwb napisał/a:

Israeli Krav Maga. Sam trenuje kilka lat:)

Ty to jesteś.
Zgłoś
lansnaskary 2013-04-07, 13:52
hm, no w tekkenie tak umiałem
Zgłoś
ukcioo 2013-04-07, 14:09
kto normalny pada jak ten człowiek z 0:30?
Zgłoś
Blademaster95 2013-04-07, 14:23
Ok, już umiem, dawać coś trudniejszego !
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 16:29
Cytat:

odpowiednią czyli k***a jaką ?!? ty myślisz że ktoś po przyśpieszonym kursie samoobrony będzie walczył technicznie ?!?
każden instruktor tych kursów ci powie że najlepiej sp***alać i że jak chcesz się nauczyć bić to lepiej zapisz się np. na boks

a czy ja gdzieś mówiłem, że po przyśpieszonym kursie można iść składać samemu grupę karków?
Zgłoś
lartex 2013-04-07, 17:39 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem