Andrzej Żuromski, znany jako Żurom podpalił się podczas emisji programu „Państwo w Państwie”.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:26
🔥
Zakręt na amerykańskiej prowincji
- teraz popularne
🔥
Popis młodej panny bardzo udany
- teraz popularne
Tu jeszcze z nagraniem Siwca, dokonanym 2 dni przed samospaleniem..
Widać, że Ci ludzie naprawdę są bezsilni wobec zastanej rzeczywistości i w ten sposób demonstrują tą bezradność.
Za tym czynem stoją wielkie przemyślenia i nie jest to śmierć bezmyślna.
Gdzie tam Siwiec, ludzie będą się jarać raperem. Historia w gimnazjum i liceum doszła tylko do 1szej wojny światowej, ale nawet tego nie wiedzą, jakby zapytać tłuków kiedy się owa wojna zaczęła.
Mało po polskiemu ten post, ale nic na to nie poradze.
Mało po polskiemu ten post, ale nic na to nie poradze.
Jak dla mnie podpalenie sobie bluzy w programie jest drwiną z wszystkich, którzy dokonali samospalenia.
To że on się nie chciał podpalić, widać z obrazka. Szkołę skończyłem podstawową, 8 klasową, z wyróżnieniem, także interpretacja obrazu nie stanowi mi problemu.
Chciał sobie podpalić bluzę. Kasę mu zabrali, a ubranie niszczy.
Chciał sobie podpalić bluzę. Kasę mu zabrali, a ubranie niszczy.
Czytam w necie o samopodpaleniu, cholera znajde filmik bo w tv nie ogladalem. nigdzie nie ma. Dopiero wpadłem na pomysł, że sadol mnie nie zawiedzie i nie zawiódł! Dziekuje!
Na kanwie dokumentu "Prawdziwe Psy" powstał serial Pitbull. Opala był pierwowzorem Despero.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie