Ratujcie go, szkoda chłopa.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet brat Charliego się stoczył.
Mi tam go nie szkoda gdyby inwestował w siebie w swoje życie a nie w alko to by miał Teraz wille z basenami tak jak ja
konto usunięte
2015-01-04, 18:54
Najsmutniejsze, że tam takiego menela stać na aparat, flaszke i kafejkę internetową żeby to wrzucic na neta, a u nas sami wiecie...
niech nagra po 15 minutach natepny odcinek p🤬ka
co to za gówno i co to za baran ?
konto usunięte
2015-01-05, 13:07
on tak fajnie chrupie ten czosnek
konto usunięte
2015-01-05, 13:46
@Daster
Obiema rękoma się podpisuje pod Twoją wypowiedzią.
konto usunięte
2015-01-05, 14:55
jego odpowiedź do komentarza pod innym filmem:
"Jestem po prostu mezczyzna ktory stara sie zyc swiadomie. Ludzie probuja mnie testuja odbieraja mnie takim jakim jestem jesli mnie chca akceptowac i wysluchac. Jesli mnie akceptujesz probuje rozumiec czlowieczenstwo to znaczy ze masz swiadomosc poznania. Duzo ludzi ocenia ksiazki po okladce ja staram sie poznac tez tresc. W Polsce mialem wszystko (lub prawie). Szef proponowal mi awans podwyzke jednak ruszylem w Camino gdy to zaczynalem wiedzialem ze bedzie ciezko. Wiesz wolalbym byc wyzej jednak bedac nizej zdaza sie ze zycie jest ciekawsze. Spytaj Sw Franciszka Siddarthe (budde) dlaczego zrobili podobnie. Ja po prostu majac 30 lat mialem sen masz kilkanascie minut by spakowac plecak i isc na dworzec tak to sie zaczelo.Wsiadlem do pierszego pociagu na stacji. Tak to nadal trwa. Czaszami otwieram pismo w dowolnie wybranym momencie frystajl w czytaniu i staram sie postepowac slusznie."
Wygląda, że gościu jest świadomy tego co robi.
konto usunięte
2015-01-05, 15:22
@Daster
Nie żebym zgadzał się ze wszystkim co napisałeś, ale w zdecydowanej większości, jednak masz rację, leci piwo.
Najlepiej pod jednym sklepem wyżebrać na flache, a pod drugim żebrać o żarcie, ale nie o jakieś tam bułki, papryczka marynowana albo coś czym się da wódę zagryźć

Bezczelność ludzka nie zna granic
Nie życzę żadnemu z was choroby alkoholowej, bo nie zdajecie sobie sprawy co to obsesja picia, koncentracja życia wokół alkoholu, mechanizmy tej choroby, konsekwencje. nie każdemu jest dane dotrzeć do swojego dna za życia, bo tylko osiągając swoje dno w chorobie alkoholowej jest szansa aby zacząć trzeźwieć. pozdrawiam
Posrany typek. Ktoś mi wyjaśni po co ten ząbek czosnku? I co on gada o tym oczyszczeniu?
Wino z czosnkiem ma go oczyścić? Dziwne to wszystko