Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ładnie zaprezentowana wytrzymałość "ESKI".

Mam Galaxy ACE, też ma niby Gorilla Glass ale jakoś mi się szmaciarz porysował w kieszeni ;/ ehh... chyba mam klucze ze stopu złota z tytanem ;] (Tak IronMan miał z tego kombinezon)
Zgłoś
d................k 2012-01-19, 18:41 1
kadol7 napisał/a:

iPhone 3GS wytrzymał D:

Obrazek

jabłko nienadgryzione...

Zadyszki nie dostałeś przy dmuchaniu tego młotka?
Zgłoś
Tomows 2012-01-19, 18:44
@Tesquare @hiitman
Jak można się dać sprowokować takiemu oczywistemu trollowi.
Zgłoś
d................7 2012-01-19, 19:16
kadol7 napisał/a:

poza tym do k🤬y, kto kupuje telefon w celu robienia owych crash test'ów?

DRODZY UŻYTKOWNICY aNDROID'A, musicie pogodzić się wreszcie z tym, że nigdy wasz marny system od google nie dorówna potędze jaką jest APPLE i Jego iOS. Tłumaczycie się wytrzymałością telefonu, OKEJ - jeśli wam na niej zależy to od czego jest stara dobra, zasłużona Nokia 3310? w ogóle co za bezmózg kupuje dotykowy telefon jeśli mu zależy na jego wytrzymałości - LITOŚCI, zaprzeczacie sobie sami. Ja kupiłem iPhone'a, nie najnowszego i już po pierwszym dniu użytkowana wiedziałem, że już nigdy nie zamienię go na żaden inny (prócz nowszych od Apple) - to jest jak zauroczenie, to coś się czuje...

UPS, uraziłem was?

Obrazek

to zabawne, bo android ma największy udział na rynku i ciągle rośnie
Zgłoś
Oguem 2012-01-19, 19:53
Po ogladnieciu filmiku juz wiedzialem czego moge sie spodziewac w komentarzach czyli hejcenie iphone'a choc filmik nie ma z nim nic wspolnego. Przyznaje ze iphone 4/4s po upadku na twarda powierzchnie bedzie uszkodzone ale mozna temu latwo zapobiec kupujac bumper:

Kupilem i polecam wszystkim. Przy upadku nic sie nie stanie.
Zastanawia mnie dlaczego pod kazdym tematem zwiazanym z szajsungiem czy c🤬jdroidem jest taki hejt na iphone. Kupilem i wcale nie musialem wydawac 4 tysiecy czy ile wy tam pisaliscie. Bralem do reki wielokrotnie htc od kumpla i za c🤬ja nie zamienilbym zadnego telefonu za iphone 4. Szajsungi moga miec nawet 2x lepsze parametry a i tak zadna aplikacja tego nie wykorzysta. Wiekszosc 'nienawidzaczy' iphone'ow nie miala zadnego w reku a ze ich nie stac to trzeba hejcic
Zgłoś
d................k 2012-01-19, 19:59 1
@up
Człowiek tak już ma, że jak wyda w c🤬j kasy na coś, to będzie kurczliwie się trzymał tezy, że ma zajebisty sprzęt. Bo w sumie, kto by chciał się przyznać - tak k🤬a jestem idiotą i zostałęm wydymany przez Steva?
Zgłoś
Pener 2012-01-19, 20:38 9
mój się trzyma
Zgłoś
tadzik713 2012-01-19, 20:47 6
Pener666 napisał/a:

mój się trzyma

W taki ekran to ciężko młotkiem trafić
Zgłoś
kadol7 2012-01-19, 21:03
~Pener666, rozj🤬eś D: teraz tylko czekać na zdjęcia kalkulatorów haha, jedno jest pewne, że rozbitej 3310 nie zobaczymy ;]
Zgłoś
z................r 2012-01-19, 21:15
Sracie się tak tymi telefonami ze ja p🤬le... Mam telefon nie jakiś zajebisty i służy mi tylko do dzwonienia, sms-owania, robienia zdjęć i słuchania muzyki... Dla mnie to jest po prostu debilizm.
Gdybym kupił takiego j🤬ego ajfona za 4 kafle, pewnie korzystałbym tylko z tych usług, które wymieniłem powyżej...
Zgłoś
K................n 2012-01-19, 21:15 1
daqwid2727 napisał/a:

to zabawne, bo android ma największy udział na rynku i ciągle rośnie

iOS jest instalowany na 5 modelach telefonów, 4 modelach odtwarzaczy muzycznych, 2 modelach tabletów i 1 odtwarzaczu multimedialnym (Apple TV). W sumie 12 modeli urządzeń i ani jednego więcej.

Android jest instalowany na tylu modelach urządzeń (przepraszam, nie chce mi się zliczać) - androidtapp.com/list-of-android-devices/ - plus wiele na urządzeniach spoza listy (tablety, telefony małych firm, uwierzcie, jest ich całkiem sporo).

Gratuluję Google, że globalnie jest więcej urządzeń z Androidem niż z iOS.

Ekran Samsunga Galaxy S II jest zbudowany dokładnie z tego samego tworzywa co ekran iPhone'a 4 oraz iPhone'a 4S. Uderzany młotkiem "iPhone 4" z filmiku na pierwszej stronie nie jest oryginalny. Wielu wypowiadających się nie ma większego pojęcia o czym mówią, kłócą się z ludźmi, którzy mają rację. Nie mówię tutaj o subiektywnych odczuciach, wielu przedstawia nieprawdziwe dane i fakty.

Zarówno iPhone (w zasadzie każdy), jak i Samsung Galaxy S II to bardzo dobrze wykonane telefony z wysokiej jakości materiałów. Wytrzymałość obu telefonów jest na podobnym poziomie (z drobną korzyścią dla Samsunga), więc nie rozumiem, w czym problem.

Oba systemy są bardzo dobre, ale zupełnie różne. Osobiście preferuję iOS, bez zastanowienia.
Zgłoś
r................3 2012-01-19, 21:18
nie wiem gdzie ty widzisz w samsungu galaxy ace ekran gorilla glass, chyba ci sie w dupie poprzewracało
Zgłoś
Oguem 2012-01-19, 21:32
dback napisał/a:

@up
Człowiek tak już ma, że jak wyda w c🤬j kasy na coś, to będzie kurczliwie się trzymał tezy, że ma zajebisty sprzęt. Bo w sumie, kto by chciał się przyznać - tak k🤬a jestem idiotą i zostałęm wydymany przez Steva?

Nie wydalem w c🤬j kasy, bo 270$. Jesli to dla ciebie duzo to wspolczuje

Napisalem gdzies ze mam zajebisty sprzet? Masz jakis kompleks? I dlaczego niby zostalem wydymany bo nie rozumiem?
Zgłoś
lool3k69 2012-01-19, 22:04 4
iDon't 4es jest pod jednym względem zajebisty: ma najszybszą baterię świata :

podpis użytkownika

WWW.TIRYNATORY.PL <- szansa na bezpieczne drogi.
Zgłoś
Oguem 2012-01-19, 22:38
lool3k69 napisał/a:

iDon't 4es jest pod jednym względem zajebisty: ma najszybszą baterię świata :Obrazek

Mi trzyma 2-3 dni. Jaka masz wersje ios?
Zgłoś
d................k 2012-01-20, 1:21 1
Terissimo napisał/a:

Mi trzyma 2-3 dni. Jaka masz wersje ios?

Na wyłączonym to mój trzyma pół roku więc tu nie szpanuj pawiana
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie