Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ładnie zaprezentowana wytrzymałość "ESKI".

Mam Galaxy ACE, też ma niby Gorilla Glass ale jakoś mi się szmaciarz porysował w kieszeni ;/ ehh... chyba mam klucze ze stopu złota z tytanem ;] (Tak IronMan miał z tego kombinezon)
Zgłoś
darthbercik 2012-01-18, 18:10 60
Inspirowany nokią 3310
Zgłoś
leszek1987 2012-01-18, 18:18 1
pewnie mu się zaciął i serwis bym za daleko
Zgłoś
M................c 2012-01-18, 18:29 26
Kolejny burżuj, który może sobie pozwolić na niszczenie telefonu... Człowieku, w łeb się tym młotem walnij!
Zgłoś
Nabs 2012-01-18, 18:38 62
hehe a hejterzy mówią że samsung robi trzeszczące i pękające telefony.. Dla porównania tylko jedno uderzenie w 4 razy droższy telefon od apple, w którym jak producent pisze, użył szkła, z przedniej szyby bojowych śmigłowców wojskowych.. A o to jak takie szkło wygląda w praktyce:

Zajebista jakość za 4 tysiące papierów.. A ludzie to kupują jak idioci..
Zgłoś
s................a 2012-01-18, 18:46 16
@Nabs
To nie jest iPhone 4g tylko jakaś szmatława chińska podróbka
Wiem bo sam mam i wiem jak wygląda obudowa jak i sam interfejs.
Zgłoś
Fakerę 2012-01-18, 18:47 7
@Nabs Nie wiem czy zauważyłeś jak chłopak odwrócił ten niby ''iphone4'' to mega kiepska podróbka czyli chiński ''phone'' pozdrawiam...

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
_................_ 2012-01-18, 19:02 37
@upy ic🤬j też chciał stosować gorilla glass, ale jak twierdzi ejpel wytwórcy tegoż szkła zażądali podobno zbyt dużo, ciekawe stwierdzenie jak producenta telefonów, których cena jest kilka razy większa, niż u konkurentów o podobnych parametrach. Dlatego też ajfony są znacznie bardziej podatne na uszkodzenia niż telefony konkurencji.
Poza tym na youtube można znaleźć kilka testów wytrzymałości badziewia od japka i prawdziwych telefonów kosztujących kilka razy mniej, lecz o podobnych osiągach. Idick 4 (ten cały szklany) naprawdę jest bardzo podatny na uszkodzenia.
A tutaj taki przykładowe porównanie:
Zgłoś
s................z 2012-01-18, 19:05 2
No spoko jak taki jest cwaniak niech położy telefon na twardym podłożu!!!Odrazu poleciałby do taty z płaczem że trzeba mu nowy telefonik kupić!!!Bambry j🤬e!!!
Zgłoś
Nabs 2012-01-18, 19:09 7
preddy napisał/a:

@Nabs
To nie jest iPhone 4g tylko jakaś szmatława chińska podróbka
Wiem bo sam mam i wiem jak wygląda obudowa jak i sam interfejs.

W dupie byłeś, gówno masz. Apple nie ma w swojej ofercie iphone 4g, jak już to 4s. Sam pewnie idioto nie wiesz co masz.. Macie tutaj j🤬e niedowiarki kolejny test, nie młotkiem, upadek na ziemie, z wysokości w jakiej byś trzymał, z jednoczesnym porównaniem do innych telefonów:

Kumpel również miał tą tandetę za 4 tysiące papierów. Raz mu tylko upadła w łazience i do wyj🤬ia. Jesteście idiotami że takie gówno za 2x większą cenę kupujecie mój kumpel oczywiście niczego się nie nauczył, i kupił sobie taki drugi... Tak to już jest z maniakami..

PS. takich testów w sieci jest masa, wystarczy poszukać..
PS2 @Suddenly Psychotic ten iphone w tym filmiku to też mega chińska podróbka?

@EDIT - @kudlaty1125 - wyprzedziłeś mnie...
Zgłoś
s................a 2012-01-18, 19:13
@up
Niezła prowokacja ale nie mam czasu ani ochoty odpisywać na takie durne zaczepki
Zgłoś
Nabs 2012-01-18, 19:17 39
preddy napisał/a:

@up
Niezła prowokacja ale nie mam czasu ani ochoty odpisywać na takie durne zaczepki

Dobrze że miałeś czas to napisać
Zgłoś
G................l 2012-01-18, 20:47 4
i tak samsung ssie w porównaniu do iphone, nie kupuje telefonu ażeby walić w niego młotkiem
Zgłoś
D................o 2012-01-18, 20:51 6
hahah juz niedorozwinięci i niedowartowsciowani wlasciciele samsungów i przedstawiciele tym samym biedoty hejtują na apple lol
Zgłoś
S................r 2012-01-18, 20:53
A później na allegro jako prawie nowy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie