I jego nowy ekran.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
grot napisał/a:
o ja jebie. nie dosc ze w autobusie musze sluchac brzeczenia z tych komorek to jeszcze oczojebne teledyski bede mial.Pomyślcie o czymś takim na koszulce
Wyświetlasz co chcesz, np. swój ulubiony teledysk, cokolwiek. Będzie hicior, jak jeszcze bateria potrzyma parę godzin chociaż.
"I po co to komu?"
Takie same pytania padały przy okazji tworzenia telefonu, telewizji z dźwiękiem, samolotów, mikrokomputerów itp. Teraz wielu ludzi będzie zadawało to pytanie, a za 10 lat taki wyświetlacz stanie się standardem.
Takie same pytania padały przy okazji tworzenia telefonu, telewizji z dźwiękiem, samolotów, mikrokomputerów itp. Teraz wielu ludzi będzie zadawało to pytanie, a za 10 lat taki wyświetlacz stanie się standardem.
"na co to komu" głupszego pytania zadać nie można było. Oczywiście jak chcecie możecie latać z komórkami z lat 90 (o ile nie przeszkadza wam ciężar 10kg) używać telewizorów kineskopowych i laptopów, które są jeszcze cięższe niż w/w telefon. Technologia ma to do siebie że jest coraz lepsza i coraz tańsza tak więc z czasem wejdzie to do masowej produkcji i za kilka lat będą np dostępne laptopy jakie widziałem na design artach, tuba, mniejsza niż jakiklwiek lapek obecnie, z jednej strony rozwijasz ekran z drugiej klawiaturę. Zastosować będzie wiele i pewnie w przyszłości zastąpi to wszystkie ekrany, telewizorów, komórek zegarków. Niestety będzie to też oznaczało nawał reklamowych filmików np na butelce napoju.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie