Brezowice,Kosowo.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:20
Brezowice,Kosowo.
pan_gacus napisał/a:
mam dla ciebie złą wiadomość...
stowarzyszenieracja.pl/czy-kosowo-jest-panstwem-spor-o-niepodleglosc-republiki/
Ucz się synu! To takie same prawowite państwo jak Doniecka RL i Ługańska RL. A więc zdania są podzielone. Ukradziona ziemia Serbom przez muzłumanów dla mnie nie jest państwem!
arnoldgolonka napisał/a:
Ucz się synu! To takie same prawowite państwo jak Doniecka RL i Ługańska RL. A więc zdania są podzielone. Ukradziona ziemia Serbom przez muzłumanów dla mnie nie jest państwem!
Twoja opinia co jest państwem a co nie jest tyle samo warta, co opinia mieszkańców donbabwe i ługandy w mięsnych szturmach 😏
No i cuźwa poprawnie. Jeszcze ze dwa takie zjazdy i debil jeden z drugim będzie stał tam gdzie trzeba . To samo jest na basenie.
Każdy z🤬b który tak stoi i to jeszcze odwrócony zabiera frajdę tym którzy chcą się bawić ,tym którzy po to tam przyszli.
Kazdy z🤬b który tak stoi niech stanie na środku autostrady,przecież to to samo. Krowy stoją na pastwisku.
Każdy z🤬b który tak stoi i to jeszcze odwrócony zabiera frajdę tym którzy chcą się bawić ,tym którzy po to tam przyszli.
Kazdy z🤬b który tak stoi niech stanie na środku autostrady,przecież to to samo. Krowy stoją na pastwisku.
No i prawidłowo stok jest do zjezdzania, nie do stania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie