Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Apolityczny 2017-11-01, 9:30 2
To jest łania, samica jelenia.

podpis użytkownika

Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Zgłoś
spinaczel 2017-11-01, 10:00 6
c🤬ja pasożyta, to pies po reinkarnacji.

podpis użytkownika

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2017-11-01, 10:08
to jest cielak, czyli młody jeleń i ma pewnie pasożyt w głowie, które oddziaływują mu (naciskają, c🤬j wie) na jakieś nerwy, przez co kręci się tylko w jedną mańkę.
Zgłoś
motorcycleman 2017-11-01, 10:18
młody jeleń, łania... taaa... ja p🤬lę - żeby nie znać tych paru gatunków większych ssaków występujących w naszym kraju, to trzeba być konkretnym debilem. i jeszcze pouczać innych.

odstrzelić takich razem z wściekłą sarną
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-11-01, 10:28
może nie te grzybki zjadła
Zgłoś
Putikonto 2017-11-01, 11:16 25
zrobiła 55 obrotów.
Zgłoś
Mom and Death 2017-11-01, 11:59
"Poczekaj, zaraz ja spróbuję jakoś obłaskawic" Wuut? Typ jakis przyj🤬y zawieszony przyglup.

podpis użytkownika

Zgłoś
Vankotek 2017-11-01, 12:33 26
C🤬ja a nie wścieklizna debile j🤬e, wystarczy wejść na filmik i przeczytać komentarz od autora.

'' Okazało się ,że ta sarna nie widzi od urodzenia i stado ją zostawiło w lesie, jak ją znalazłem to weterynarz ,badania i smutna diagnoza. Została przeniesiona do fundacji -- Podaruj lepszy los -- i tam dożyje swoich dni.to takie leśne schronisko dla dzikich chorych zwierzaków.''

Wścieklizna się k🤬a znaleźli eksperci j🤬i.

podpis użytkownika

Prawa ręka wyżej robię kurde zamach marze o karierze w europie i stanach.
Zgłoś
GuziX 2017-11-01, 13:41 2
Vankotek napisał/a:

C🤬ja a nie wścieklizna debile j🤬e, wystarczy wejść na filmik i przeczytać komentarz od autora.

'' Okazało się ,że ta sarna nie widzi od urodzenia i stado ją zostawiło w lesie, jak ją znalazłem to weterynarz ,badania i smutna diagnoza. Została przeniesiona do fundacji -- Podaruj lepszy los -- i tam dożyje swoich dni.to takie leśne schronisko dla dzikich chorych zwierzaków.''

Wścieklizna się k🤬a znaleźli eksperci j🤬i.

Fundacja k🤬a...

Ludzi nie ma kto ratować. W naturalnym środowisku powinna po prostu zdechnąć za młodu, to jest dzikie zwierze a nie przywiązane przez kogoś pies do drzewa.
Zgłoś
natking 2017-11-01, 13:47 4
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-01, 16:21
jak c🤬j wp🤬lała grzyby
Zgłoś
grauper 2017-11-01, 16:37
Szybki telefon na 112 ( przekierują do najbliższego leśnictwa / leśniczówki ), szukasz najbliższego betonowego słupka oznaczającego miejsce ( nie wiem jak c🤬jstwo sie PRO nazywa, ale w trójmiejskich lasach idzie się o to scierwo potknąć), wzywasz leśnika , ten przylatuje z flintą i usypia futrzaka.

A co do jej zachowania to:

1. Wścieklizna
2. Problemy neurologiczne
3. Pasożyt.
Zgłoś
Gizmolka 2017-11-01, 17:49
@up dodałabym jeszcze uraz głowy do tego.

podpis użytkownika

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
T3RMINATOR 2017-11-01, 18:44
Apolityczny napisał/a:

To jest łania, samica jelenia.

Kretyni co myślą że to łania, jakby nie było sarna pochodzi z rodziny jeleniowatych
Tu macie przykład (dorosła sarna europejska z młodymi a młode mają cętki)
Zgłoś
legwan16 2017-11-01, 21:59
Guz w jednej półkuli mózgu

podpis użytkownika

Wsparcie indyjskiego programu kosmicznego XD
zrzutka.pl/hgs29m
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie