"To zdecydowanie nie jest dla nich zdrowe... jak ja byłem w ich wieku to strzelałem do ludzi na świeżym powietrzu"

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.podpis użytkownika
Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być pop🤬lonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą
![]()
Sayagin666
historia śmierdzi fejkiem na kilometr. Jak sąsiada nie lubisz (bo piszesz z małej) to nie zapraszaj c🤬ja do domu, a jak zapraszasz to nie jedź po nim tylko traktuj z szacunkiem. zdecyduj się czy go lubisz czy nie. Po drugie, jeśli sąsiad żali się, że słychać przez ściany to masz pop🤬lone dzieci - kup im słuchawki. Po trzecie Twój wiek - "Wiek: 23", dzieci - liczba mnoga. By grać w CoDa trzeba być przynajmniej 5 latkiem? Zakładam ,że to nie bliźniaki więc jedno musiałeś robić majac lat 16 ? 17 ? zaraz po tym kolejne ? Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być pop🤬lonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą![]()
ps. jeśli historia to nie fejk to masz fajnych kumpli - dziadzia okolo 90 ? 100 lat... ehhhhhh fejka oż oczy szczypią...
----> WYLUZUJCIE, miało być zabawnie, a nie na serio... po co się tak spinać?
Mój stary sąsiad pochodzący z niemiec (specjalnie z małej litery
) narzekał ostatnio jak to moje dzieci hałasują grając w różnego rodzaju strzelanki typu Call of Duty czy Medal of Honor na Playstation.
"To zdecydowanie nie jest dla nich zdrowe... jak ja byłem w ich wieku to strzelałem do ludzi na świeżym powietrzu"![]()