Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sasiad niemiec
czaku20 • 2013-12-19, 17:24
Mój stary sąsiad pochodzący z niemiec (specjalnie z małej litery ) narzekał ostatnio jak to moje dzieci hałasują grając w różnego rodzaju strzelanki typu Call of Duty czy Medal of Honor na Playstation.

"To zdecydowanie nie jest dla nich zdrowe... jak ja byłem w ich wieku to strzelałem do ludzi na świeżym powietrzu"
Zgłoś
s................n 2013-12-20, 3:18 2
Po zobaczeniu tekstu (specjalnie z malej litery) juz oczekiwalem 100mln komentarzy typu "ZA TO ZAWSZE PIWKO". Widze jednak, ze sadole chyba sie ogarniaja i dojrzewaja
Zgłoś
panchamityle 2013-12-20, 3:23 2
Twój stary jest niemcem i twoim sąsiadem?
Zgłoś
S................6 2013-12-20, 8:18 2
hahaha został zmieszany z gównem to nagle się zrobiło z "mój sąsiad..." historia z neta, to nie moje, nie nazywajcie mnie debilem i kłamcą

jak już chcesz zabłysnąć jakimś fejkiem to wstrzymaj się z tym kilka lat, dorośnij i nie pisz tego :]

ps. historia znaleziona w necie ? aaa źrodła nie podałeś mały romie, cyganie jeden...
Zgłoś
Gebofon 2013-12-20, 8:54
Nazywajmy sprawy po imieniu... Mały śmierdzący złodziejaszek, lincz!

podpis użytkownika

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Mr.Benny 2013-12-20, 9:31 1
@up
Sayagin666, masz tak zajebistą rozkminkę, że albo jesteś emerytowanym gliniarzem z dochodzeniówki albo twoja babka puściła się z Sherlokiem Holmesem. Tak czy inaczej wykryłeś aferę po c🤬ju fest.

podpis użytkownika

Zgłoś
Annaroth 2013-12-20, 10:36
@ Mr.Benny
a Ty po c🤬j sie wp🤬lasz, psujesz zabawe a chłopaki się już rozkręcają
Zgłoś
ndksjfdsui 2013-12-20, 11:10
Sayagin666 napisał/a:

Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być pop🤬lonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą

WTF? Co ci przeszkadza CoD u 5 latka?
Zgłoś
Jebanany 2013-12-20, 11:49
CoD jest od 16+..
Zgłoś
P................8 2013-12-20, 11:56
Ale się przyp🤬alacie zniszczyliście chłopakowi historyjkę którą cały dzień w szkole wymyślał chamy !!
Zgłoś
ragdolkiler 2013-12-20, 13:53
Sayagin666
historia śmierdzi fejkiem na kilometr. Jak sąsiada nie lubisz (bo piszesz z małej) to nie zapraszaj c🤬ja do domu, a jak zapraszasz to nie jedź po nim tylko traktuj z szacunkiem. zdecyduj się czy go lubisz czy nie. Po drugie, jeśli sąsiad żali się, że słychać przez ściany to masz pop🤬lone dzieci - kup im słuchawki. Po trzecie Twój wiek - "Wiek: 23", dzieci - liczba mnoga. By grać w CoDa trzeba być przynajmniej 5 latkiem? Zakładam ,że to nie bliźniaki więc jedno musiałeś robić majac lat 16 ? 17 ? zaraz po tym kolejne ? Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być pop🤬lonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą

ps. jeśli historia to nie fejk to masz fajnych kumpli - dziadzia okolo 90 ? 100 lat... ehhhhhh fejka oż oczy szczypią...

----> WYLUZUJCIE, miało być zabawnie, a nie na serio... po co się tak spinać?
Zgłoś
S................6 2013-12-20, 23:18
ragdolkiler napisał/a:

Sayagin666
historia śmierdzi fejkiem na kilometr. Jak sąsiada nie lubisz (bo piszesz z małej) to nie zapraszaj c🤬ja do domu, a jak zapraszasz to nie jedź po nim tylko traktuj z szacunkiem. zdecyduj się czy go lubisz czy nie. Po drugie, jeśli sąsiad żali się, że słychać przez ściany to masz pop🤬lone dzieci - kup im słuchawki. Po trzecie Twój wiek - "Wiek: 23", dzieci - liczba mnoga. By grać w CoDa trzeba być przynajmniej 5 latkiem? Zakładam ,że to nie bliźniaki więc jedno musiałeś robić majac lat 16 ? 17 ? zaraz po tym kolejne ? Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być pop🤬lonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą

ps. jeśli historia to nie fejk to masz fajnych kumpli - dziadzia okolo 90 ? 100 lat... ehhhhhh fejka oż oczy szczypią...

----> WYLUZUJCIE, miało być zabawnie, a nie na serio... po co się tak spinać?

a ja przecież na luzie jestem po co się spinać ? nikt się nie spina czaku 20 siedzi zamknięty w łazience i płacze a rodzice go pocieszają morał tej historyjki jest taki - kłamać to trzeba umieć! Zjeba na sadolu lepsza niż w realu. Jeśli teraz zrozumie, że ściemniać to trzeba umieć to w przyszłości bedzie to robił lepiej i moż nawet premierem zostanie
Zgłoś
h................g 2013-12-20, 23:59
czaku20 napisał/a:

Mój stary sąsiad pochodzący z niemiec (specjalnie z małej litery ) narzekał ostatnio jak to moje dzieci hałasują grając w różnego rodzaju strzelanki typu Call of Duty czy Medal of Honor na Playstation.

"To zdecydowanie nie jest dla nich zdrowe... jak ja byłem w ich wieku to strzelałem do ludzi na świeżym powietrzu"

Głąb jesteś. Małą literą a nie z małej litery, to raz. Dwa, że zasady pisowni mają w dupie twój szacunek lub jego brak. Pewne nazwy pisze się małą literą inne dużą lub jak kto woli wielką, bo tak mówią polskie zasady pisowni.

Przykładowo nawet jeżeli centralnie c🤬j się kładło na papieża to i tak należało napisać Jan Paweł Polak a nie jan paweł polak oraz Benedykt Niemiec i Jarosław Kaczyński, choć ręka świerzbi, żeby napisać małą literą
Zgłoś