Ja p🤬le, co za kraj. Gdyby nie Rosja, to ilość filmików z podobnymi wyczynami skurczyłaby się o jakieś 95%. o_O
Ich stać na demolke własnego samochodu, później się wyklepie i na handel do polski.
Dlatego nie należy wk🤬iać sąsiadów.
"Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
Dlatego nie należy wk🤬iać sąsiadów.
podpis użytkownika
"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować""Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
P🤬licie tam, pewnie gość miał jakieś wgniecenie i poprosił kumpla, żeby mu poprawił bo nie chcieli tego na AC wziąć. Albo inny szmugiel.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
0:07 - Cytat : "Ni C🤬ja Sjebie"
Znany tekst z tego filmu o samolocie ,co się rozbił i ludzie strzelali do trupów,w jakimś tam lesie ruskim. Grał w nim ten aktor nieudacznik, jak mu tam, chyba Kaczyński. Korzycie ?
Znany tekst z tego filmu o samolocie ,co się rozbił i ludzie strzelali do trupów,w jakimś tam lesie ruskim. Grał w nim ten aktor nieudacznik, jak mu tam, chyba Kaczyński. Korzycie ?
Widziałem juz ten filmik i był podpisany żona nap🤬la w samochód męza bo tam obracał sekretarke czy może własnie sąsiadke

Cytat:
Widziałem juz ten filmik i był podpisany żona nap🤬la w samochód męza bo tam obracał sekretarke czy może własnie sąsiadke
![]()
sadistic.pl/wsciekla-zona-rozbija-samochod-meza-swoim-autem-vt6891.htm

Gdybym był mieszkańcem pobliskiego bloku, za taki wk🤬iający alarm spaliłbym mu ten samochód ;]