Wybrali - kazali zrobić szoł - nie nasrać przy tym w gacie. Jak wyszło tak wyszło
) Pozdro For All
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
piwo bezalkoholowe, ludzie jakoś wstydzili się śpiewać - a ja skończyłem ze zdartym gardłem i urazem pleców od machania banią. łezka w oku się kręci jak kończy się its a long way to the top
Rozkręcałem pogo na środku pod barierkami na zwykłej płycie (bilety dla biedoty ;_
zarówno na Antraxie, jak i na mecie. O ile na Mecie było w 100% wszystko ładnie słychać (chodź z ludźmi do pogowania był problem bo większość przyszła postać i nagrać noting else meders na telefon, ale mimo to mam siniaki do dziś) jednak na Antraxie przy tym sklepiku z koszulkami 0 dzwięku, szum i tragedia- kawałki które znam na pamięć rozpoznawałem dopiero po minucie ;_;
Niestety nie byłem, ale zazdroszczę Wam ludzie fajnej zabawy. Miałem przyjemność ich widzieć i słyszeć w Chorzowie i na którymś Sonisphere (tym z Wielką Czwórką). Razem z Iron Maiden to były najlepsze koncerty, w jakich uczestniczyłem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie