Pakosińska, OT.TO, Drozda i Czubaszek w większości trafnie komentują youdupowych pajaców.
Mina Drozdy w 0:52 mówi wszystko
Źródło: Profil Gazeta.pl na twarzksiążce
Jak widzę Kasię to mi się sam rozporek rozpina
W jakim kierunku ma iść poczucie humoru, skoro komuna się skończyła ?
c................t
2015-06-26, 21:18
Wraz z nią sporo satyryków, którzy nie potrafi się odnaleźć w nowej rzeczywistości.
Ja p🤬lę. Ile Pakosińska ma lat? Pewnie ponad 40. A i tak wygląda lepiej niż 98% lasek w przedziale wiekowym 20-27.
Nie wiem, może to ja się naoglądałem zbyt wiele tygodnika moralnego niepokoju, ale wolałbym taką czterdziechę z dzieciakiem niż pamelę w najlepszych latach. Styl, smak, żart, wygląd, śmiech, błysk w oku i miłość do życia.
W jeansach i czarnym swetrze wygląda lepiej niż jakaś miss w bikini.
Sumując, właziłbym jak na drzewo czereśni.
1r0n napisał/a:
Nie schodziłbym z Pakosińskiej.
konop720 napisał/a:
Pakosińska to dorodny milf
Faktycznie ma coś w sobie, mimo, że nie pasuje do kanonów kreowanych w mediach.
Jak można porównywać internet z tv ? to całkiem inna bajka
Te sieroty z yutuba prezentują żarty tak niskich lotów, że się tego oglądać nie da. A przypomnę... są gorsi od żartownisiów z TVP a nikt ich nie cenzuruje...
Satyryczne p🤬lenie i tyle
m................y
2015-06-27, 12:41
Przecież w tym filmiku wardęga parodiował PSY - gentleman, więc pomysł, aby akurat ten filmik oceniać. On tam robił wszystko co było w teledysku, nic samego nie wymyślał, tępe k🤬y.
Niestety teraz co jeden zjeb chce zarabiać na youtubie, ale najpierw muszą się wypromować więc utrzymują humor na poziomie dzieciaków.
L................a
2015-06-27, 16:32
Drozda i panowie z kabaretu OTTO wypowiadający się na temat poczucia humoru są tak wiarygodni jak Josef Mengele wygłaszający prelekcję na temat etyki lekarskiej.
Nawet pani Czubaszek trochę przynudza, choć ją akurat bardzo cenię za szczerość, z jaką potrafi skomentować kołtuństwo polaczków.
a................n
2015-06-27, 16:33
Panie drozda! Idz pan w c🤬j z takim żartem!
Jedyny typ humoru który jest naprawdę śmieszny to stand up i to ten bez żadnych narzuconych granic moralnych np.:
podpis użytkownika
Mam rację i morda lapsie!
@pajonk raczej nie schodziłbym jak z czereśni