Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Śc🤬awica
JacobX14 • 2013-05-28, 15:36
Pani pyta się jasia w szkole:
-Jasiu, powiedz coś na literkę ś
-Śc🤬awica
-Dobrze, a teraz na literkę j
-Jeście jedna śc🤬awica
-A teraz na literkę ć
-Ćyźby jeście jedna śc🤬awica?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedrzej152 2013-05-28, 21:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Grzyb18 2013-05-28, 22:01
Słodki Jezu...
Zgłoś
JacobX14 2013-05-28, 22:03 7
tak głupie, że aż bardzo głupie -.-, ale pierwszy mój post i już główna!
Zgłoś
Marxe 2013-05-28, 22:05 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 22:07 1
Zgłoś
Slonievsky 2013-05-28, 22:08 52
Nie bój, nie bój... Ostatni

A swoja droga to tylko tak:

Pani pyta się jasia w szkole:
- Jasiu, jakie znasz zwierze na litere A?
- A moze to karp?
- Nie Jasiu, to nie karp. A zwierze na B?
- Byc moze jest to karp.
- Nie Jasiu! Wyjdz.
- Dzieci, a moze znacie zwierze na litere C?
Otwieraja sie drzwi i zaglada Jasiu:
- Czyzby to byl karp?
Zgłoś
JacobX14 2013-05-28, 22:10 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Slonievsky 2013-05-28, 22:14 3
E e e e e synek, synek... Ty sie tak nie napinaj, bo Ci jakas zykla peknie.
Kolega powyzej ma troche dluzszy staz, wiec zamknij jape i przepros ladnie.
Zgłoś
babubabu89 2013-05-28, 22:14 34
Zgłoś
Slonievsky 2013-05-28, 22:18 2
@up Wygrales
Zgłoś
maksym_gorki 2013-05-28, 22:28 1
Zgłoś
JacobX14 2013-05-28, 22:32
heh, wchodzę na sadola od bardzo dawna, konto założyłem stosunkowo nie dawno, więc nie wiem dlaczego ludzie potrafią taki szczegół pominąć, dawniej nie uważałem że konto było mi potrzebne, ale potem chcąc docenić naprawde dobre kawały, czy jakiekolwiek tematy, założyłem konto, oczywiscie dzięki temu poznałem harda i może życie stało się jakieś dziwne, wszystko mi się kojarzy
Zgłoś
RapujacyToster 2013-05-28, 22:37 5
Zgłoś
Java7331 2013-05-28, 22:37
z tym, że górnik roku oznacza nie, że coś było na tym portalu, tylko, że to bardzo stary kawał, chciaż osobiście nie słyszałem i mi zajebiście podoba
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem