Chyba kazdy zna tego kretyna. Tym razem postanowil sprowokowac nasz portal na koncu filmiku.
Jak was to nie interesuje to wyj*bac.
Kto to?
A tak w ogóle, to ja polecam Volvo S60, bo ma system, który rozpoznaje łosia na drodze. Także na przejściach dla pieszych przydatne. I na Wiejskiej.
za likwidację platfusa i lewaka oczywiście piwko
worcestershire- łusteszer

tak sie nazywa ten sos
Cyrk
2013-12-14, 14:23
Jak to od razu widać kiedy bierze leki, a kiedy odstawia...
z................m
2013-12-14, 15:06
Ale gdzie ta prowokacja? Gość kulturalnie pozdrowił sadoli. Co w tym złego i kto na siłę tu szuka jakiejś sensacji?
R................t
2013-12-14, 15:14
Ludzie co wy oglądacie. Repostujecie jakiegoś kolesia z mordą jak schaboszczak i poczuciem humoru na poziomie szafki nocnej, a tylko mu tak popularność nabijacie.
Nie wiem kto to i nie chcę wiedzieć, mam wokół siebie tak wielu głupich ludzi że nie chce ich jeszcze oglądać w internecie.
G................n
2013-12-14, 15:57
jasny przekaz, brak efektów specjalnych, bezpośrednie podejście do młodego widza. To sztuka, uploader to cham i nie potrafi jej docenić.
d................5
2013-12-14, 16:18
kaktuz napisał/a:
up morda pajacu jeżeli śmieszą cię żarty tak wysokich lotów pal gumę na kwejka
Ten portal opiewa takim humorem. Otwórz oczy i zrozum przesłanie.
Nie wiem dlaczego niektorzy do niego sie tak doj🤬i, ogladalem jego kilka filmikow, i sa wporzadku.
Pozdro dla Sebastiana S
R................o
2013-12-14, 16:36
Facet jest spoko. Pokazuje ciekawe miejsca, ma ciekawą robote itd. Kiedyś tam tylko zrobił filmik o zarobkach na youtube i sie do niego wszyscy dop🤬lili, a ten cały PolishAnal co teraz siedzi w pierdlu dop🤬la sie po dziś dzień.
b................w
2013-12-14, 16:37
Powinien mówić ogólnie polityk. Każdy tylko ciśnie na PO lub PIS czy inne lewactwa a prawda jest taka że wszyscy są siebie warci. Opozycja niby jest, niby jedni drugim ubliżają a jak przychodzi do przepchnięcia nowej ustawy o dymaniu obywateli w odbyt, to jakoś sprzeciwu ze strony opozycji nie ma. Wiadomo, premie i utrzymanie bór poselskich jest w interesie każdej partii... Dlatego u nas rząd powinien robić za free 3 dni w tygodniu a resztę powinni spędzać w normalnej pracy jak reszta obywateli. A za sadzanie znajomych na posadach spółek 'rządowych', powinni każdemu łapy poucinać.
Rakiet napisał/a:
Ludzie co wy oglądacie. Repostujecie jakiegoś kolesia z mordą jak schaboszczak i poczuciem humoru na poziomie szafki nocnej, a tylko mu tak popularność nabijacie.
Nie wiem kto to i nie chcę wiedzieć, mam wokół siebie tak wielu głupich ludzi że nie chce ich jeszcze oglądać w internecie.
Humor na poziomie szafki nocnej.. za to masz piwo.. a gość taki głupi nie jest, pracuje jako automatyk latając po świecie, ale jest po prostu strasznie naiwny i niedoinformowany w wielu kwestiach, przez co robi z siebie pajaca jak w tym przypadku.
Ewentualnie ma jakieś masochistyczne zachcianki, bo logicznym jest że robiąc polityczny materiał w dodatku na poziomie paprotki ogrodowej więcej niż połowie osób się to nie spodoba. Tym najmądrzejszym że to tak ujmę i tym głupszym sympatyzującymi z po. Mamy dwie grupy przeciw, a jedynie jedną grupę. za, której się to spodoba, czyli najbardziej zacofaną sympatyzującą z nagannymi pisowskimi poglądami. Bo mieć poglądy prawicowe a być pisiorem to dwie zupełne różne rzeczy.
Łapy precz od Seby. Gość robi fajne filmy. Nie p🤬li głupot jak większość vlogerów.
myślę, że baba nim kieruje
podpis użytkownika
jak by co, to ja nic nie wiem.
Akurat Sebka lubie. Fajnie sie ogląda te jego filmy, szczególnie te ze statków. Autor tematu na forum widocznie zazdrości bo jedyne miejsce w którym on był to Biedronka w sosnowcu.