Zaraz jakiś WALDEK-SZOFER-ZAWODOWY będzie się tłumaczył, że to nie jego auto .
Cztery pierwsze zdjęcia - kabina pierwszego kierowcy.
Trzy kolejne - kabina drugiego kierowcy.
Pięć ostatnich - kolejna kabina drugiego kierowcy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widze ze @turor ma jakis uraz do kierowcow.
Matke ci r🤬ali na parkingu na weekendzie czy Ciebie r🤬a stary jak wraca z trasy?
Man tgx.No cóż,ta robota ryje beret
Typowa nora przeciętnego sadola 🤣😂
Dlatego mój kolega namówił swoją narzeczoną na zrobienie C+E i w tej samej firmie jeżdżą sobie razem w podwójnej obsadzie. Strasznie zasrane te MANy i co to Mercedes jeszcze?
Po gatkach widać ze to w miarę nowy Man minimum 2018 rok. Ja rozumie wszystko i sam busa sprzątam raz w tygodniu porządnie. Dla mnie wstydem jest mieć pusta butelkę po coli na wycieraczce choć nie ukrywam czasami leżą butelki z całego tygodnia ale to jest miejsce pracy do uja a nie śmietnik. Nie zapomnę sytuacji gdy miałem wypadek z mojej winy a policja przyjechała radiowozem 5 tys km przebiegu poszkodowany zaczol ich wyzywać ze są świniami i nawet busiarz który ma busa 300 tys ma czyściejsze auto niż oni 😂 dobry gościu i być może to czyta pozdrawiam mercedesa 212 z Złotoryji 👍 mimo wezwania policji bardzo dobra postawa i zrozumienie ze strony kierowcy
nikt normalny na busach nie jeździ, przecież to patusy i ćpuny - czego się spodziewać?
To wygląda jak produkcja mety czy jakaś destylarnia.
Kupilibyśmy twoje autko - wszystko tam sprawne?
Laboratorium broni biologicznej w Wołgogradzie.