👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
▲▲▲ napisał/a:
@juki
To na co jeszcze czekasz?
Jutro albo pojutrze zmontuje filmik i wstawie stan kolegi po okreslonym czasie ;]
Curtis napisał/a:
Nie mogli najpierw rozstawić szkło i sobie wlać ?
![]()
Nie, nie moglismy.

Na końcu powinien pić z deski na której były wcześniej szkiełka, bo tam najwięcej alkoholu zostało

ten co nagrywa najwiecej gada , najwiekszy kozak a nic nie robi po za lataniem z kamera a nimi

4:42 "raz, dwa, trzy" To ten z filmiku z tymi trollami na ventrillo

paww napisał/a:
To teraz odpowiedź gimnazjum i podstawówki ;D
W Gimnazjum sie w to już nie bawią

widać , że technikum Student Pił Ciepłą
aahhh Ciepłe WŻG wchodzi jak żadna inna

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie