Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
__Tux__ 2024-12-29, 12:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed 2024-12-29, 12:10 1
Ale - jako ciekawostkę dodam, że całkiem inaczej pracują dostawcy - Ukraińcy ( wiem, dolewam oliwy do ognia).
Serio, mam wrażenie, że szanują swoją pracę i klienta. Zawsze zakupy wnoszą do domu, ba, pytają, gdzie postawić. Są grzeczni.
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2024-12-29, 12:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed 2024-12-29, 12:28
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2024-12-29, 12:30 1
@JoSeed: swój czyli cywilizacja łacińska co widać od razu, ja ich dzielę na swoich i tych do utylizacji
Zgłoś
shoe5maker 2024-12-29, 12:35 3
Z tego co wiem towar powinien być dostarczony POD wskazany adres, a nie wnoszony do domu czy mieszkania to w interesie zamawiającego jest rozwiązanie swoich problemów. Do szofera moje zastrzeżenie jest takie że mógł zadzwonić lub podejść do drzwi i powiedzieć że jest
Zgłoś
djsgzbzbz 2024-12-29, 12:54
Zgłoś
metyoo 2024-12-29, 12:54 1
Zgłoś
kulawiec 2024-12-29, 15:10 1
Sztruks napisał/a:

Niech zmieni pracę, co to takiego wnieść do góry…

Zależy czy wnoszenie po schodach jest w umowie. Często dostawa nie obejmuje takiej usługi, bo jest dodatkowo płatna. Dlaczego kurier ma robić coś za darmo? Zresztą, jeśli ktoś zamawia jedzenie bez wybierania i oglądania, to albo niepełnosprawny, albo mu lata co będzie jadł.
Zgłoś
pan_gacus 2024-12-29, 16:05 3
Zgłoś
metyoo 2024-12-29, 17:00 1
Zgłoś
Liczer 2024-12-30, 4:45
Mewy to takie białe murzyny
Zgłoś
Virsitaris 2024-12-30, 7:37
Zgłoś
metyoo 2024-12-30, 9:50
Virsitaris napisał/a:

"Programista" to jakaś obelga na tym portalu czy co? xD

dla przegrywów każdy lepiej płatny zawód to obelga
Zgłoś
MalutkiSadolek 2024-12-30, 10:41
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem