📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Ale - jako ciekawostkę dodam, że całkiem inaczej pracują dostawcy - Ukraińcy ( wiem, dolewam oliwy do ognia).
Serio, mam wrażenie, że szanują swoją pracę i klienta. Zawsze zakupy wnoszą do domu, ba, pytają, gdzie postawić. Są grzeczni.
Serio, mam wrażenie, że szanują swoją pracę i klienta. Zawsze zakupy wnoszą do domu, ba, pytają, gdzie postawić. Są grzeczni.
@JoSeed: swój czyli cywilizacja łacińska co widać od razu, ja ich dzielę na swoich i tych do utylizacji
Z tego co wiem towar powinien być dostarczony POD wskazany adres, a nie wnoszony do domu czy mieszkania to w interesie zamawiającego jest rozwiązanie swoich problemów. Do szofera moje zastrzeżenie jest takie że mógł zadzwonić lub podejść do drzwi i powiedzieć że jest
Sztruks napisał/a:
Niech zmieni pracę, co to takiego wnieść do góry…
Zależy czy wnoszenie po schodach jest w umowie. Często dostawa nie obejmuje takiej usługi, bo jest dodatkowo płatna. Dlaczego kurier ma robić coś za darmo? Zresztą, jeśli ktoś zamawia jedzenie bez wybierania i oglądania, to albo niepełnosprawny, albo mu lata co będzie jadł.
Virsitaris napisał/a:
"Programista" to jakaś obelga na tym portalu czy co? xD
dla przegrywów każdy lepiej płatny zawód to obelga

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie