👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pakicito napisał/a:
dzięki temu człowiekowi wygrałem czteropak, więc chwała mu
ja 5 dyszek

Gdy patrzyłem na mecz i oglądałem jak płacze (ten germaniec) to bardzo się cieszyłem

łódźpodwodna, Cool story bro. Ale nadal nie widze powiazania z tematem. Zreszta malo mnie iteresuje ile inni zarabiaja, to jest ich prywatna sprawa. Osoby ktore interesuja sie prywatnymi sprawami innych sa w moich oczach zalosne, przypominaja mi mohery obgadujace wszysto i wszystkich. Ten obrazek pasuje tu jak swini siodlo...

Nie czaje tej niechęci do niemcow. Co wam zrobili obecnie? Mi nic. A kogo interesuje ze ileśtam lat temu, jakas jedna osoba rządziła w panstwie i pokierowała nim tak, ze teraz jest foch na nic.
Ludzie przestancie hejtować.
Ludzie przestancie hejtować.

"Nic mi nie dalo w zyciu tyle satysfakcji, jak jego smutek w finale gdy spieprzyl sprawe.Nieznosze tego pilkarza, typowy, typowy szwab.Mam nadzieje ze umrze mu rodzina"
Typowy polska zazdrość co dupe ściska
Typowy polska zazdrość co dupe ściska
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie