konto usunięte
2012-07-25, 0:05
owek napisał/a:
Litza się tam marnuje.
Taa znowu się zaczyna:D "Wracaj do Acid"
Hans z Debca czy mi sie wydaje ? Niech sie za rapsy lepiej wezmie.
Byłem tam i się bawiłem, za Lux zawsze piwko
Wood to wood. Opinii o nim i wykonawcach tyle, co bywalców tam. Ale a propos tematu- szkoda wielka, że nie ma Jelonka w tym roku. już on by zrobił ściankę...
Zdziwilem sie... co tam robi Hans ?? z 52 debiec
konto usunięte
2012-07-25, 1:56
UP@
Dobrą muzykę.
btw. trzeba wypatrywać sado-obozu ; )
konto usunięte
2012-07-25, 1:59
Witam. Wydaje mi się, że zachodzą tutaj dziwne zjawiska społecznościowe. Młodzież pouczająca młodsze pokolenie od siebie, nazywając ją przy tym "Gimbusami" (Bardzo na czasie określenie wywodzące się z subkultury "EMO". Niestety. Bardzo k***a tępe.) To nie jest muzyka metalowa tylko ROCK'OWA. Proszę was o jedno. Odpi***cie się od Techno. Odpie****cie się od każdej innej muzyki skoro macie takie zdanie jak pan @xgregor . Ty bywałeś na stadionie czy na imprezie techno? Czy ty k***a byłeś gdziekolwiek ? Każdy się bawi przy tym przy czym lubi. I nie można mówić, że na tym plenerze jest więcej inteligentnych ludzi niż na innych plenerówkach... jeśli tak podchodzisz do sprawy to najwyższym ilorazem inteligencji wg. twojego toku myślenia, błysną w tym momencie informatycy na targach komputerowych, którzy na starych PC'towych flopach puszczają hymn gwiezdnych wojen i bawią się za****ście jak nigdy w życiu. Podobnie jak ty przy tym "metalu". Pozdrawiam.
@gipson Co to za kawałek?