Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
konto usunięte 2013-01-07, 0:15
Piwko, zaskoczył mnie z tymi lotniskowcami. Nadal uważam że potrzebna mu jakaś hostessa do tego programu i niech będzie mniej sarkastyczny, bo słuchając go czuję się jakby miał słuchacza za debila, no ale programik robi fajny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 0:22
cała mechanika kwantowa jest zajebista
to wszystko wyłącznie teorie na których poparcie ludzie wymyślili eksperymenty i słooono za nie płacą, ale wszystko zaczyna sie trzymać ale hipotezy
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 0:23
Pewnie ma przeciętnego słuchacza za debila. I co mu się dziwić?
Zgłoś
gumol 2013-01-07, 0:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 0:40
Niech on się jebnie w swój globus, bo pojęcia o astronomii nie ma
Zgłoś
Bobikufel 2013-01-07, 0:41 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pit@ 2013-01-07, 1:02
Mi tylko nieco szkoda że SciFunowi nie nabijamy liczników nie oglądając jego roboty na Youtube, z którego pochodzi ów materiał. Gość robi to dobrze i należy mu się jego strawa za to, tak myślę.
Zgłoś
Kortens 2013-01-07, 1:07
straatveger napisał/a:

Niech on się jebnie w swój globus, bo pojęcia o astronomii nie ma

Astronomii Hahaha On nie mówi tutaj o galaktyce Andromedy tylko o atomach, to jest fizyka kwantowa a nie astronomia, wypowiedział się ten co ma pojęcie .

Mnie zastanawia inna rzecz, tam panują zupełnie inne prawa i z tego co pamiętam atom składa się z ponad 64 cząsteczek, między innymi gluonów które odpowiadają za wiązania między jądrem a elektronami, nie działa tam siła przyciągania przez masę czy gęstość, proszę mnie poprawić i nie obrażać jeśli się mylę. (tak poza tym chyba Einstein mówił o pojęciu Grawitacji jako zakrzywianiu czasoprzestrzeni przez obiekty o ogromnej masie lub gęstości, taka np Czarna dziura która skupia ogromną masę w małej objętości zakrzywia przestrzeń w taki sposób, że nie istnieje w niej czas (w niej albo już za horyzontem zdarzeń))
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 1:08
No i przez porównanie atomu do kosmosu dzisiaj nie śpię... dam rade to ogarnąć ;3
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 1:27 1
Aż mnie zainspirowało żeby więcej o tym poczytać To jest chyba lepsze od relatywistycznej
Zgłoś
dziczek91 2013-01-07, 3:53
2:05 - właśnie to pytanie przyszło mi do głowy..

btw - wcale nie.
Zgłoś
Tulkas 2013-01-07, 6:42
hmm teoria fal strunowych?
Zgłoś
piotrek22g 2013-01-07, 22:30
Angielki podstawowy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem