👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Velture napisał/a:
Zawsze się przyjemnie ogląda kiedy słabsza fizycznie rasa wygrywa z rasą genetycznie przystosowaną do ciężkiego wysiłku fizycznego przy dużej temperaturze oraz przy wysokim promieniowaniu UV. Na polu bawełny by tego białasa poskładał jak Japończyk orgiami.
Swoją drogą czarny też powinien sobie lepiej radzić w klatce, może ta jest zbyt przestronna.

Velture napisał/a:
Zawsze się przyjemnie ogląda kiedy słabsza fizycznie rasa wygrywa z rasą genetycznie przystosowaną do ciężkiego wysiłku fizycznego przy dużej temperaturze oraz przy wysokim promieniowaniu UV. Na polu bawełny by tego białasa poskładał jak Japończyk orgiami.
Zawsze tam, gdzie wymagane jest minimum inteligencji lub sprytu, wygrywa człowiek.
Szybki szpil, co to za pacjenci, czarny wydaje mi się sporo lżejszy, ktoś coś ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie