👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krzycząca koza coraz bardziej znana, tutaj trochę więcej kawałków w jednej kompilacji.
00:47
Na zdrówko
00:47

Na zdrówko

Wiem że kawałek krótki był, ale długiej wersji nie widziałem tutaj...
Jak było to meeeeee...
Jak było to meeeeee...

Krzyk Wilhelma , który chyba każdy zna może zostać wygryziony przez coś nowego .

Przedstawiam wam kompilacje lub, jak nazwal to faktyczny autor filmu, top 5 remiksow znanych "przebojow" radiowych z udzialem koz. Poszczegolne filmy zagoscily juz tutaj (choc nie wszystkie) ale kompilacji nie widzialem a nadchnalem sie na nia gdy zabladzilem w jewtubowych czelusciach internetu.
Od razu, zeby nie spamowac w komentarzach, podaje link do youtube:
www.youtube.com
Moim zdaniem Bon Jovi otwiera zestawienie a zaraz po nim operator uszkodzonych wiertarek skrillex.
Od razu, zeby nie spamowac w komentarzach, podaje link do youtube:
www.youtube.com
Moim zdaniem Bon Jovi otwiera zestawienie a zaraz po nim operator uszkodzonych wiertarek skrillex.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie