📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:40

Ma w domu nowa beemke a mamusie wozi w starym sztruclu na lysych oponach. Błazen. Dobrze ze komus innemu nie zrobil krzywdy.
Zaczynam popadać w kompleksy...
Taki człek jeździ BMKą, drugą nówkę ma w domu (jest zbyt głupi na to by kłamać w tej sytuacji)... wychodzi na to, że trzeba być tępakiem by dobrze zarabiać?
Taki człek jeździ BMKą, drugą nówkę ma w domu (jest zbyt głupi na to by kłamać w tej sytuacji)... wychodzi na to, że trzeba być tępakiem by dobrze zarabiać?

Z drugiej strony, na jakiej zasadzie określili, że jechał z nadmierną prędkością?
Czysta spekulacja, bez żadnego pomiaru. Seba jakby się nie tłumaczył ma rację bo mandat mu z dupy chcą wcisnąć.
Czysta spekulacja, bez żadnego pomiaru. Seba jakby się nie tłumaczył ma rację bo mandat mu z dupy chcą wcisnąć.

Aż wszedłem, żeby postawić piwo krzyksowi za ładnie wyłapane łyse opony.

Może ta 400 konna to do driftu jakieś wozidło, którym nie może jeździć po publicznych drogach.
Mandat należy się tylko za łyse opony jeśli faktycznie są , bo na filmie słabo widać, no ale niedostosowanie prędkości do warunków to taki fajny przepis, że można go w prawie każdej sytuacji wcisnąć, a statystyki lecą...
Mandat należy się tylko za łyse opony jeśli faktycznie są , bo na filmie słabo widać, no ale niedostosowanie prędkości do warunków to taki fajny przepis, że można go w prawie każdej sytuacji wcisnąć, a statystyki lecą...
koles wpadl w poslizg nikomu krzywdy nie zrobil i jeszcze mandat dostaje... jeszcze sami przyjechali pewnie bo nie sądze,żeby dzwonił sępy.
krzyks napisał/a:
Ze stanu opon jakoś się nie tłumaczył![]()
Obrazek
Za materiał z Wrocławia jak zwykle![]()
Jakbyś miał w domu nową 400-tu konną drugą bmke to też byś się nie tłumaczył

Sebie z bmw chcieli dać mandat, a mi zabrali prawko na parę miesięcy za to że sam sobie skasowałem auto i byłem jedynym poszkodowanym, w dodatku na wiejskiej drodze gdzie nie ma takiego ruchu jak na tej obwodnicy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie