Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:47
Dorik 2019-02-14, 0:54 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TomBe 2019-02-14, 10:36
Sami kuva specjaliści.
Przecież strzelił idiota jeszcze w podłogę 2 razy jak wytrzepywał łuskę z bluzy.
Ślepi jesteście?
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-14, 13:12 3
Ktoś tutaj widzę jest za zakazem całkowitym dostępu do broni. Biedroń byłby z ciebie dumny
Zgłoś
lysout 2019-02-14, 13:47
woytasw napisał/a:

Wystrzelona łuska zaraz po strzale jest qrewsko gorąca. Potrafi wyrzeźbić nie zły szlaczek na ciele. Szczególnie jak wpadnie kobiecie w dekolt

To ja mam jakieś pancerne paluchy, bo jak ktoś strzela z mojej .45, to zbieram cenne łuski od razu i mnie jakoś nie parzą.
Zgłoś
picolo 2019-02-14, 21:40
Ta łuska do boksu obok, taki surprise motherfucker.
Zgłoś
Dushnik 2019-02-15, 14:55
omgomgomgomg napisał/a:

ale na co pozwolenie ? że na strzelnicę potrzeba pozwolenie ? no nie bardzo

No ponczuszku widzisz... aby isc na strzelnice i zeby nikt przy Tobie nie stal to potrzebujesz pozwolenie (prawo). Jezeli nie masz pozwolenia powinien byc przy Tobie instruktor. Przy nim jak widac nie ma wiec osoba wstawiajaca "strzela". ze posiada on pozwolenie
Zgłoś
TrisK 2019-02-15, 15:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sidian 2019-02-17, 0:51
Zgłoś
lysout 2019-02-19, 8:00
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem