Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sejmowe porachunki
Konto usunięte • 2012-05-22, 20:45
A ta dzida nawet nie wie jak wyłączyć mikrofon

Zgłoś
taziu 2012-05-23, 0:37
Niestety, sadol się zmienił. Również nad tym ubolewam, ale cóż zrobić. Kwejkówka, polityka, śmieszne filmiki, składanki z youtube'a. W to graj administracji, bo taki profil internauty "kwejkoyoutubeowego" ma odzwierciedlenie w wielokrotnie większej liczbie osób. A większa liczba osób = większa kasa.
Zgłoś
qbamatus 2012-05-23, 0:44
Poczytali trochę na internetach, pooglądali Jego Królewskiego Mościa i teraz skrobią felietony na pół strony :|

W ogóle co to robi na sadolu?
Zgłoś
Eliot Imperio 2012-05-23, 0:52
EEEjjj, a ja mam pytanie. Skoro każdy z tutaj zebranych jest tak zajek🤬abiście wyedukowany w sprawach politycznych i wszystkich partiach, to kto k🤬a głosował na PO? Do kogo idioci pretensje macie teraz skoro żeście sobie takich kolesi sami wybrali. Niby śmieją się z rapu, ale kiedyś jeden mądry koleś nawijał "jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca". Wypisz, wymaluj Donek i świta. No można się op🤬lać 4 lata jednej kadencji ale później niestety jednak trzeba coś porobić skoro drugi raz wybrali i okazuje się że gówno wyszło i wszyscy nieduolni i wszystko w około winne a oni bidulki na głęboką wode rzuceni.
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-05-23, 1:10 1
Eliot Imperio napisał/a:

EEEjjj, a ja mam pytanie. Skoro każdy z tutaj zebranych jest tak zajek🤬abiście wyedukowany w sprawach politycznych i wszystkich partiach, to kto k🤬a głosował na PO? Do kogo idioci pretensje macie teraz skoro żeście sobie takich kolesi sami wybrali. Niby śmieją się z rapu, ale kiedyś jeden mądry koleś nawijał "jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca". Wypisz, wymaluj Donek i świta. No można się op🤬lać 4 lata jednej kadencji ale później niestety jednak trzeba coś porobić skoro drugi raz wybrali i okazuje się że gówno wyszło i wszyscy nieduolni i wszystko w około winne a oni bidulki na głęboką wode rzuceni.

Ja, k🤬a jego mać, napiszę wulgarnie dla podkreślenia, pierwszy raz gdy ogarniałem politykę (ok 17 lat) byłem za PO bo było cool, potem zauważyłem że PO to jedna p🤬lona ściema, i od tej pory mimo że Pisiory przegrywają to i tak na nich głosuje(śmiali się ze mnie w liceum że na nich głosuje)Ja przynajmniej mam swoje zdanie.Bazowane, nie na tym co 2 stacje tv podały, tylko to co media i nie tylko w całości podały, tylko tak można dowiedzieć się w miare obiektywnie, co partie mają w zamierzeniu. No i oczywście głosuje ze swoimi bardziej konserwatywnymi przekonaniami. Jeszcze jakby PiS chiałby zalegalizować THC to byłaby bajka:D

podpis użytkownika

Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-05-23, 2:29
Kto zrobi dobry uczynek i powie mi co to za poseł? Miałem spytać parę godzin temu ale się zaczytałem tych komentarzy wszystkich;/

PS. Za poprawną odpowiedź dam piwo pod warunkiem, że autor nie ma związku z lewicą
Zgłoś
Piotrkowski 2012-05-23, 3:21
Zgłoś
dwakilo 2012-05-23, 8:21 1
Zgrzytek napisał/a:

A ktos z ogladajacych zauważyl ze obraz jest odwrotnie ?

No właśnie! Facet mówi coś do pana prezesa i wskazuje w lewo a powinien w prawo bo PiSiory siedzą po prawej stronie w sejmie.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś