Czyli co słuchaczka radia, które ma twarz ma do powiedzenia na temat seksu małżeńskiego:
źródło: youtube watch?v=wcrD0UnJP4Y
Dobrze że mam na maksa zboczoną kobietę.... Kaśka, kocham Cię!!!!!
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Konto usunięte
2013-06-14, 23:32
@up potwierdzam Kaska jest zboczona
w dupie była gówno widziała ....
Konto usunięte
2013-06-14, 23:36
Ło k🤬a, jak ktoś jej powie, że istnieje seks pozamałżeński, to się chyba biedna powiesi
I dobrze, k🤬a
nie wierzę, k🤬a nie wierzę
Konto usunięte
2013-06-15, 0:39
Haha, k🤬a a o antykoncepcji nie słyszała, czy już spaliła kondony na stosie?
Harda jej pokazać. Może znormalnieje
Konto usunięte
2013-06-15, 1:13
p🤬li, polać jej więcej wódy!!!!
udajecie czy nie słyszecie?
kobiecie chodzi o seks' jako r🤬anie na prawo i lewo, a wg niej akt małżeński jako stosunek między małżonkami =/= seks'.
jak posłuchacie to zobaczycie że ma na myśli to że się wszyscy p🤬lą na prawo i lewo. taka nauka kościłoa, umartwiaj się, cierp, klęcz, tyś najgorszy. owocem tego takie kobiety.
nie wiem po c🤬j żyjemy, co jest dalej, kim i gdzie jesteśmy, ale nie wydaje mi się że po to żeby zalewać się łzami w kościele i błagać Boga o przebaczenie bo jestem takim grzesznym, złym i podłym stworzonkiem.
@up, księża też p🤬lą na lewo i prawo, głównie dzieci. Może niech się do tego baba dop🤬li? A nie do zwykłego, hedonistycznego r🤬anka z ukochaną
Konto usunięte
2013-06-15, 8:01
W świętej rodzinie nie było sexu czyli jezus urodził się bez sexu czyli przez invitro.
Konto usunięte
2013-06-15, 8:02
"W świętej rodzinie nie było seksu" - albo baba czytała księgi okultystyczne myśląc, że to biblia, albo były tylko (jej zdaniem) akty małżeńskie, bo biblia wyraźnie stwierdza, że Jezus nie był jedynakiem. Tak więc "święta" rodzina została by przez nią spalona na stosie.
Skad ona wie ze Jezus nie zak🤬sił? Był ten jakiś okres 20 lat którego nie opisano w ksiegach. pewnie zamieniał wode w wino i tak zarywał dupy a potem na stos siana i davaj.
jak by jej rodzice nie uprawiali sexu to by jej na świecie nie było szkoda żeo tym oni nie wiedzieli co za durną istotę na świat wydali.....
Konto usunięte
2013-06-15, 11:29
A ksiądz k🤬a siedzi i fapuje do tego nawet slychac haha
I mnie tam nawet to jara jak ona mówi cały czas o tym że ten seks to bee że zło a właśnie słychać że tylko o tym myśli i tylko to ją kręci.