Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
Love_is_Love 2025-11-23, 10:24 1
Piecu88 napisał/a:

Zdumiewające że tak skrzętnie produkujesz się pod materiałami z jakimiś mocno jebniętymi na łeb czy innymi tranzystorami pedałami 😅

Naprawdę czasem Wam zazdroszczę...
Zgłoś
Piecu88 2025-11-23, 10:34
Love_is_Love napisał/a:

Naprawdę czasem Wam zazdroszczę...

Skrzętnie-w sposób bardzo dokładny, dbały i uważny
wsjp.pl/haslo/podglad/4814/skrzetnie
Zgłoś
Love_is_Love 2025-11-23, 10:45
Piecu88 napisał/a:

Skrzętnie-w sposób bardzo dokładny, dbały i uważny

Co w takim razie w mojej wypowiedzi było dla Ciebie bardzo dokładne, dbałe i uważne? Chyba że Twoim celem było wyrażenie uznania. Ale wówczas emotikona na końcu traci sens. Musisz się zdecydować podczas pisania albo popracować nad posługiwaniem się ironią
Zgłoś
Piecu88 2025-11-23, 11:03 6
Love_is_Love napisał/a:

Co w takim razie w mojej wypowiedzi było dla Ciebie bardzo dokładne, dbałe i uważne? Chyba że Twoim celem było wyrażenie uznania. Ale wówczas emotikona na końcu traci sens. Musisz się zdecydować podczas pisania albo popracować nad posługiwaniem się ironią

Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem na początku i nie musisz się tak rozpisywać tylko po to by w internetach złudnie podbudować swoją wartość 😉😉
Zgłoś
Damianos88 2025-11-23, 14:44
To nie może być prawdziwe 🤣
Zgłoś
elim 2025-11-23, 15:16

Zgłoś
mieszalniapasz 2025-11-23, 15:48 4
Aerofłot po sankcjach
Zgłoś
abstract667 2025-11-23, 19:22
To ten cały Ryan
Zgłoś
Sramnawas 2025-11-23, 22:08
Ewidentnie polityka promowania, osobników nie zdolnych do rozmnażania,jest celowa komuś zależy żeby dzieci powielały takie , zachowania za dużo ludzi jest ,zrobimy im nową modę ,sami się przestaną mnożyć,a jak ktoś normalny się wypowie to ,paragraf za mowę nienawiści.atfu.
Zgłoś
EdekGarage 2025-11-23, 23:11 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
spawarka_inwertorowa 2025-11-23, 23:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Love_is_Love 2025-11-24, 0:50
Zgłoś
Dark-Side 2025-11-24, 22:56
Zgłoś
Love_is_Love 2025-11-25, 0:08
Zgłoś
WeldAttack 2025-11-25, 16:40
myślałem że w tle ludzie śmieją Jej się w twarz a to jakaśreklama xdd
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem