📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
Piecu88 napisał/a:
Zdumiewające że tak skrzętnie produkujesz się pod materiałami z jakimiś mocno jebniętymi na łeb czy innymi tranzystorami pedałami 😅
Naprawdę czasem Wam zazdroszczę...
Love_is_Love napisał/a:
Naprawdę czasem Wam zazdroszczę...
Skrzętnie-w sposób bardzo dokładny, dbały i uważny
wsjp.pl/haslo/podglad/4814/skrzetnie
Piecu88 napisał/a:
Skrzętnie-w sposób bardzo dokładny, dbały i uważny
Co w takim razie w mojej wypowiedzi było dla Ciebie bardzo dokładne, dbałe i uważne? Chyba że Twoim celem było wyrażenie uznania. Ale wówczas emotikona na końcu traci sens. Musisz się zdecydować podczas pisania albo popracować nad posługiwaniem się ironią
Love_is_Love napisał/a:
Co w takim razie w mojej wypowiedzi było dla Ciebie bardzo dokładne, dbałe i uważne? Chyba że Twoim celem było wyrażenie uznania. Ale wówczas emotikona na końcu traci sens. Musisz się zdecydować podczas pisania albo popracować nad posługiwaniem się ironią
Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem na początku i nie musisz się tak rozpisywać tylko po to by w internetach złudnie podbudować swoją wartość 😉😉
Ewidentnie polityka promowania, osobników nie zdolnych do rozmnażania,jest celowa komuś zależy żeby dzieci powielały takie , zachowania za dużo ludzi jest ,zrobimy im nową modę ,sami się przestaną mnożyć,a jak ktoś normalny się wypowie to ,paragraf za mowę nienawiści.atfu.
myślałem że w tle ludzie śmieją Jej się w twarz a to jakaśreklama xdd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie