📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Mnie już ta manipulacja nie wnerwia. Nabierają się na to starsi ludzie, którzy i tak niedługo umrą, więc co tam będę się przejmować. To pokolenie spranych mózgów niedługo i tak umrze, to wszystko od nowa zrobią. O ile zdążą, bo jak nie będzie wiernych słuchaczy, to nie będzie datków na te ich radio. Z niczego innego się nie utrzymają, nie? A no tak, zapomniałem, że mają własną telefonię komórkową... kurna... :/
Bardziej mnie wnerwia to, że ten koleś chyba sobie włożył telefon do ust, bo tak w niego dmucha że szlag człowieka trafia.
Chociaż nie ukrywam że byłbym szczęśliwy jakby RM ostatecznie upadło.
Bardziej mnie wnerwia to, że ten koleś chyba sobie włożył telefon do ust, bo tak w niego dmucha że szlag człowieka trafia.
Chociaż nie ukrywam że byłbym szczęśliwy jakby RM ostatecznie upadło.
andariel napisał/a:
A tam, kretyn. Moze po prostu Biblii nie czytales?![]()
Tu Cię zadziwię;p Co prawda nie całą, ale czytałem.
wojtas105 napisał/a:
tamburyniarz - jesteś tak zajebisty, aż trudno mi uwierzyć, że jesteś prawdziwy <zakochany>
Dziękuję, często to słyszę, niestety nie zaprzyjaźnię się z Tobą.
P.S. Nie było Cię stać na nic twórczego, więc musiałeś sobie dopisać numerek do nicku?
P.S.(2) Już raz dostałem ostrzeżenie za wszczynanie bezcelowych kłótni, więc jakby co, ty zacząłeś.
tamburyniarz napisał/a:
Już raz dostałem ostrzeżenie za wszczynanie bezcelowych kłótni, więc jakby co, ty zacząłeś.
On zaczął, on zaczął psze pani! To po cholerę ciągniesz, jak kura ze spluwaczki?
Centurion napisał/a:
Ale niektórzy księża są poza tym całym syfem i często bywają pomocni ludziom, więc nie ma co wszystkich wkładać do jednego wora.
Zgadza się, niestety to jest rzadkość. Ogólnie księża zupełnie nie rozumieją, że to oni są w służbie ludziom, a nie na odwrót.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie