👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
A i tak na koniec ona go zdradziła, on się rozpił i strzelił sobie w łeb
(w końcu hameryka to klamkę na pewno miał
) Btw chciałbym cofnąć się do sekundy w której zdecydowałem się na pierwszego szluga

@unimator Ciekawe, że sztuczna, skoro to właśnie ona jest główną jednostką czasu w układzie SI.

Czuję, że jeszcze wiele ciekawych komentarzy pojawi się w tym temacie
A tak poza tym - bardzo fajny filmik, daje do myślenia w sumie.
A tak poza tym - bardzo fajny filmik, daje do myślenia w sumie.
ok mało sadystyczne, ale jak on obliczył, że miesiąc ma 2,629,746 sekund to do dziś ku*wa nie wiem
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Point93 napisał/a:
ok mało sadystyczne, ale jak on obliczył, że miesiąc ma 2,629,746 sekund to do dziś ku*wa nie wiem
Skoro minuta ma 60 sekund, to zawsze powinna wyjść chyba okrągła liczba, a jemu jakieś kocoboły na wychodziły. Matematykiem nie jestem, ale liczyłem po swojemu i miesiąc który trwa 31 dni powinien miec 2678400sekund. Mylę się?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie