Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-09-20, 20:15
W penis podobni do postaci z 'Bękartów Wojny'. Przypadek? Coś, ktoś wie na temat tego fragmentu?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-20, 20:36
quartz75 oh, nie załapałem tego w c🤬j śmiesznego żartu machulskiego. Może dlatego że dlatego że jest po prostu niesmaczny, c🤬jowy i niepotrzebny.
Zgłoś
Skowu 2013-09-20, 20:37
bez piwa za parodkie takiej piosenki... minusa chętnie postawiłbym...

podpis użytkownika

Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-20, 20:55 2
No, czyli ustalmy fakty.
1. Śmiać się wolno gdy ktoś się przewróci, wyjebie gonga, wpadnie w kupę albo się zesra w gacie. Ewentualnie z rudych, c🤬tych, Ż🤬dów, Rosjan - wtedy jest poprawnie politycznie.
2. Piosenka Niemena była patriotyczna i wolno jej używać tylko wybrańcom narodu. Jak hiphopowcy przerabiali na swoją modłę, gdzie tematem głównym było jaranie zielska też tak fikałeś?
3. Hitler nie zaczął wojny w Europie i nie Europa była jego klęską ostateczną. Stąd ten sen o Warszawie...

Ja nie wiem co to za film, prawdopodobnie kolejny kicz ale jak ty się zaczynasz spuszczać i nadymać w takim temacie, wybacz, szkoda mi słów. O losach naszej ojczyzny pamiętać trzeba ale to nie znaczy, że trzeba zaraz srać żarem z byle powodu.
Zgłoś
Światłocień 2013-09-20, 22:46
conchis napisał/a:

quartz75 oh, nie załapałem tego w c🤬j śmiesznego żartu machulskiego. Może dlatego że dlatego że jest po prostu niesmaczny, c🤬jowy i niepotrzebny.

Czy ja dobrze widzę, czy masz Danzig w rubryce "skąd"? Wyp🤬alaj Ty proniemiecki sprzedawczyku! To miasto było jest i będzie GDAŃSKIEM!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-20, 23:39
Ja p🤬lę, tu leczyć trzeba koniecznie, natychmiast. Psychiatrycznie. Definicję sadistic trza zmienić koniecznie: trolowisko różnej maści z🤬bów mieniących się gównem w słowie oraz dumą z bycia idiotą. Polakiem idiotą ale narodowość ważniejsza. Zmień bryle idioto, ja w Gdańsku byłem raptem kilka razy.
Zgłoś
jaca0 2013-09-21, 8:08
Blacha k🤬a co Ty odpieralasz ?!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-21, 10:04
@Światłocień
odstaw leki kolego i internet na jakiś czas.
@quartz
jak te p🤬dy chcą się w ten sposób bawić (wyp🤬ek z behemota, więckiewicz, jakaś wyjąca k🤬a i manekin) to niech nagrają swój wałek, od miemena won!

edit: Niemena oczwywiście, wk🤬iłem się przecież.
Zgłoś
Brzeszczot w dupie 2013-09-21, 10:14
Czemu nie ma Amerykanów przebranych za arabów śpiewających, "Lecę, bo chcę, w WTC wjebie się"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-21, 23:17
Robert Więckiewicz : wczoraj Wałęsa, dzisiaj Hitler, jutro Papież Franciszek
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-22, 7:37
Za zadne pieniadze nie ubral bym mundurum faszystow, po prostu bym nie mogl. A tutaj na potrzeby promocji komedyjki(choc gatunek tu nie jest wazny) beszczeszczy sie pamiec moich dziadkow. Mozna sie smiac ze wszystkiego ale nie wszystko mozna profanowac.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-22, 13:15
Skowu napisał/a:

bez piwa za parodkie takiej piosenki... minusa chętnie postawiłbym...

Postaw bezalkoholowe.
Zgłoś