👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo dla Pana Senatora
Wreszcie ktoś tam zaczyna mówić prawdę i może tym pasibrzuchom przemówi do rozumu.
Wreszcie ktoś tam zaczyna mówić prawdę i może tym pasibrzuchom przemówi do rozumu.

Wszystkiego najlepszego dla takich właśnie ludzi. A żeby wszystkie plugawe szmaty, które działają na niekorzyść kraju pozdychały w okropnych mękach. Nie po to tylu ludzi oddało swoje życie za ten kraj żeby teraz banda szmat go niszczyła. Życzę im wszystkim długiej, powolnej i bolesnej śmierci.

Oglądajcie!! bo w tvn , polsacie i ogólnie dostępnych mediach tego nie zobaczycie.

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
chcieli mi dziadka przymknąć bo w SB dorobiał parę groszy
nie ma się czym chwalić

szczepan11600 napisał/a:
i będzie samobójstwo ;/
a może nie będzie go w domu i 'samobójstwo' go nie zastanie. Trzeba być dobrej myśli.

lasyk napisał/a:
Ps: Żeby się nie okazało, że za tydzień i ja popełnię "samobójstwo" przez tą wypowiedź.
Neh samobójstwo nie jest już w modzie Ty będziesz miał wypadek samochodowy. 5 w jednym dniu

twojamatkajestgruba napisał/a:
Smutno się robi wiedząc, co się w tym kraju wyprawia...
@pitarturbull1987
Wpisz w google "Antoni Motyczka" i znajdziesz. Jest w wielu miejscach ale na największych portalach może nie być..
ależ szemranie

Dobra dobra, a kto z was zrozumiał o czym Pan Senator mówi? Bo widzę, że większość widzi w nim męża opatrznościowego... ale co dokładnie skrytykował?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie