👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mr.Drwalu, przykro mi że koleś czytający prisonplanet plecie takie głupoty.

Bujasz w obłokach
Już wystarczająco napisałeś, że siejesz propagande
Cześć i czołem, kluski z rosołem.

Już wystarczająco napisałeś, że siejesz propagande

Cześć i czołem, kluski z rosołem.

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Że niby o co chodzi misiu słodko pierdzący?
Mi ? o nic tak sobie słodko pierdzę

Nie wiem o czym mowa, od faceta nie dowiedzialem sie niczego co jest oczywiste od dawna dla milionow w miare rozgarnietych kreatur mieszkajacych na swiecie, a nie tylko w polsce.
Facet nie ma nic do stracenia? Jasne, ze nie ma juz nic do stracenia pewnie jakis jego prywatny biznes nie wypalil, wiec teraz gada smutny na konkurenta. Policzmy ile lat siedzial w tym i robil to samo zamiast cokolwiek zmieniac, teraz?? teraz kiedy juz sie nakradl tyle forsy, ze moze nia rzygac na swoje prawnuki zachcialo mu sie spowiedzi?
Facet byl wykladowca? To wspolczuje jego studentom, ktorym przez lata wkladal w mozgi szambo i zludna nadzieje na to, ze istnieje cos takiego jak zamowienie publiczne. Istnieje tam gdzie nie ma pieniedzy, bo panstwo nie da nam zarobic.
Facet nie ma nic do stracenia? Jasne, ze nie ma juz nic do stracenia pewnie jakis jego prywatny biznes nie wypalil, wiec teraz gada smutny na konkurenta. Policzmy ile lat siedzial w tym i robil to samo zamiast cokolwiek zmieniac, teraz?? teraz kiedy juz sie nakradl tyle forsy, ze moze nia rzygac na swoje prawnuki zachcialo mu sie spowiedzi?
Facet byl wykladowca? To wspolczuje jego studentom, ktorym przez lata wkladal w mozgi szambo i zludna nadzieje na to, ze istnieje cos takiego jak zamowienie publiczne. Istnieje tam gdzie nie ma pieniedzy, bo panstwo nie da nam zarobic.

Pater patriae, Człowieku daj sobie spokój z tym MR.Drwalu to jest troll kaczyńskiego. Hoffman im płaci żeby pisali takie głupoty. Bo nie można być aż tak głupim żeby pisać takie rzeczy za darmo.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie