Dzień seniora w Łomży postanowiono uatrakcyjnić rozdając darmowe parasole. Nie wiem czego oni się innego spodziewali stawiając karton przed tłumem starszych ludzi a nie wydając z ręki? A może to dla filmu na jutuba zamierzone było?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Sorry, ale mam już parę lat. Tamten system uczył tego. Jak coś rzucili do sklepu - brać, nie ważne czy to potrzebne. W zakładzie pracy, państwowe znaczyło - niczyje. Każdy BRAŁ, kombinował i jakoś ciągnął.. Nie spodziewajmy się od kobiet, które w wieku 15 - 17 lat stały po 3 nocki jako " stoiki" w kolejce po 4 metry sraczkowatych płytek, że nagle mając 70 lat okażą się Księżniczkami Burgundzkimi. Co nie znaczy że to co obejrzałem wzbudziło we mnie hmmm - dyskomfort estetyczny?
jak byłem dzieckiem to mnie nauczono szacunku do starszych ale całe szczęście się wyleczyłem i od paru lat gardzę tym bydłem
Powinny na tych parasolach być nadruki JESTEM P🤬DĄ aktywowane tylko wtedy jak będą mokre
weryfikator4 napisał/a:
Sorry, ale mam już parę lat. Tamten system uczył tego. Jak coś rzucili do sklepu - brać, nie ważne czy to potrzebne. W zakładzie pracy, państwowe znaczyło - niczyje. Każdy BRAŁ, kombinował i jakoś ciągnął.. Nie spodziewajmy się od kobiet, które w wieku 15 - 17 lat stały po 3 nocki jako " stoiki" w kolejce po 4 metry sraczkowatych płytek, że nagle mając 70 lat okażą się Księżniczkami Burgundzkimi. Co nie znaczy że to co obejrzałem wzbudziło we mnie hmmm - dyskomfort estetyczny?
W sedno! Nie da się zmienić mentalności tych pokoleń.
Pewnie nasze pokolenie będąc w ich wieku również będziemy mieć mentalne naleciałości z czasów obecnych.
Po za tym w pewnym wieku człowiek idiocieje. Kiedyś były moherowe berety, dziś mamy stare KODziarki, za 10 lat bedzie kolejne pokolenie starych bab z których wszyscy bedziemy się śmiać. Takie życie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie