Młody prezentuje więcej prawdziwej muzyki niż połowa sceny muzycznej w Polsce razem z Zenkiem na czele.
Nihilista88 napisał/a:
A nazwe pierwszego utworu ktoś zna? Wydaje się dziwnie znajomy. Ten drugi to jest "jm blue"
darude - sandstorm

Robert Mils - Children
Faithless - Insomnia
Eiffel 65 - Blue
Darude - Sandstorm
The White Stripes - Seven Nation Army
Robert Mils - Children
Faithless - Insomnia
Eiffel 65 - Blue
Darude - Sandstorm
The White Stripes - Seven Nation Army
Robert Mils - Children
Ahhh... Zapłakałem. Jako były sebix na obecne standardy. Aż zatęskniłem za zestawem startowym: kreska, krążki i dalej kreski. Koło 40stki jednak troszkę boję się o pikawe.
Ciekawe jakby z tym repertuarem podeszli w mam talent. To takie złe.
Ciekawi mnie również jak się tego nauczył. Raczej nie na muzyce. Ew. Nutki jak w 3310?
Mam kumpla co młodym puszcza elektrochemie shall zamiast fasolek hehe, a to stary metalowiec.
Ciekawe jakby z tym repertuarem podeszli w mam talent. To takie złe.
Ciekawi mnie również jak się tego nauczył. Raczej nie na muzyce. Ew. Nutki jak w 3310?
Mam kumpla co młodym puszcza elektrochemie shall zamiast fasolek hehe, a to stary metalowiec.
Nihilista88 napisał/a:
A nazwe pierwszego utworu ktoś zna? Wydaje się dziwnie znajomy. Ten drugi to jest "jm blue"
Identyczny podkład, jak w pewnej nucie reto, albo kogoś innego, ale oczywiście teraz nie mogę tego znaleźć ;/

nowynick napisał/a:
ile on klawiszy użył przez całe nagranie? 20? 30 max! To pokazuje tylko jak płytka jest współczesna muzyka...
PS co on się nar🤬a w przyszłości jak laskom na imprezie zagra coś takiego to jego
Jeżeli dla Ciebie płytkość czy głębokość utworu opiera się liczbie "użytych klawiszy", to chyba niestety sam jesteś dość płytki.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!