📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

A czego się spodziewać po czerwonej szmacie i całym SLD? Ci ludzie nie mają honoru. Wyrzekną się wszystkich korzeni, jeśli sytuacja będzie niekorzystna. Komuchy pospolite.
Mam nadzieję, że kiedyś będzie legalne strzelanie do komunistów. Świat stawałby się piękniejszy, z każdym zabitym komuchem.
Mam nadzieję, że kiedyś będzie legalne strzelanie do komunistów. Świat stawałby się piękniejszy, z każdym zabitym komuchem.
Jakoś jestem dobrze z SLD od wielu lat i w ogóle nie czuje się komunistą
Szeneszyn to taki sam wrzód na dupie w SLD jak Macierewicz w PiS czy Mucha w PO. Są powody dla których takiej łajzy nie usuniesz nawet jak bardzo chcesz;)

Machol - no to jest dopiero lewacka ideologia godna Gazety Koszernej i posłanki Senyszyn.
Czerwona książeczka przypadkiem Ciebie nie obowiązuje?
"Rebelianci walczący z obcym państwem na jego terenie" - taki tekst spokojnie w latach 1939-45 mógł wypowiedzieć sam Adolf o polskich partyzantach.
A co do Żołnierzy Wyklętych - Cześć i chwała bohaterom...
Czerwona książeczka przypadkiem Ciebie nie obowiązuje?
"Rebelianci walczący z obcym państwem na jego terenie" - taki tekst spokojnie w latach 1939-45 mógł wypowiedzieć sam Adolf o polskich partyzantach.
A co do Żołnierzy Wyklętych - Cześć i chwała bohaterom...
Żeby w tym momencie rozpoczęła się jakaś okupacja Polski, to to lewackie ścierwo pierwsze zaczęłoby strzelać do Polaków.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie