Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dth 2012-10-24, 14:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 15:03
rzepich napisał/a:

a'propos aborcji...
czy za każdym fapowaniem i spuszczeniem się w chusteczkę zostaję ludobójcą?
już dawno przebiłem hitlera i stalina razem wziętych...

Arashel napisał/a:

W gimbazie cię niedługo nauczą że plemnik to nie człowiek. Połowa wymaganego materiału genetycznego w nim się tylko znajduje.

ty po prostu sanitarny bystrzacha jesteś!
a teraz grzecznie pobiegnij do swojej nauczycielki od polskiego i spytaj ją co to jest "ironia"
pozdrawiam Jaśnie Oświeconego Fana Atomówek
teraz poskarż się pani, że cię przezywają

PS znalazłem cię na Naszej Klasie:

wyrośnięty jesteś jakiś...
chyba nie zdałeś... parę razy
Zgłoś
sorra18 2012-10-24, 16:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wto992 2012-10-24, 16:41
To wiele tłumaczy dlaczego w Norwegii aborcja dozwolona jest do 3 miesiąca ciąży.
Zgłoś
PanPaszczak 2012-10-24, 17:12
Zgłoś
SunLee 2012-10-24, 17:57
zyzyryxy napisał/a:

dobrze mówi, bo ci przeciwnicy invitro i aborcji to już pitolą takie farmazony że masakra. Płód bez wykształconych wszystkich organów to nie jest dziecko, bo jeżeli mielibyśmy iść tym tokiem to miesiączka to też aborcja, tak samo jak masturbacja.

Ty też byłeś płodem - zastanawiałeś się jak byś się czuł mielony i odsysany? No bo chyba oczywiste że z płodu rodzi się człowiek a z miesiączki nie.
Zgłoś
dth 2012-10-24, 19:25
Cytat:

Ty też byłeś płodem - zastanawiałeś się jak byś się czuł mielony i odsysany?

pewnie mielony i odsysany. A jakbyś się urodziła z porażeniem mózgowym i nie potrafiłabyś samodzielnie założyć koszulki, już nie mówiąc o jedzeniu, jak byś się czuła?

czekaj... wiem: jak warzywo. Z pewnością dziękowałabyś mamie, że Cię nie usunęła, tyle byś w życiu doznała radości przykuta do wózka, nie będąc nawet w stanie się do nikogo odezwać : )

a nie... czekaj, nie dziękowałabyś, bo tego też byś nie umiała zrobić : )
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 19:35
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 19:59
@up

A czemu życie nieszczęśliwe (bo wychowanie się w domu dziecka do sennych marzeń chyba nie należy) miałoby być lepszym rozwiązaniem, niż 'brak życia'?

Jesteś niehumanitarny kolego.
Zgłoś
dth 2012-10-24, 20:28
@Bula
jak chcesz wyśmiewać moją opinię, to wyśmiewaj całą, a nie wybrałeś sobie jeden fragment, który w żadnym stopniu nie wyraża mojego zdania.

btw. mówisz, że jak będzie legalna aborcja to tak i tak będzie, a teraz jest nielegalna a i tak puszczalskie małolaty usuwają ciąże, więc nie wiem o co Ci chodzi. To jest argument jak z narkotykami: jak zalegalizujemy to wszyscy będą chodzić naćpani, wszyscy zdechną z powodu przedawkowania itp. Każdy kto chciał spróbować pewnie już to zrobił, a jeśli nie to pewnie to za jakiś czas to zrobi. Zakaz nie ma tu nic do rzeczy. Z narkotykami przynajmniej by się wiedziało, że nie palisz/nie wciągasz/nie wstrzykujesz sobie jakiejś trucizny jeszcze gorszej niż owy narkotyk. Z aborcją by się wiedziało, że lekarz zrobi to porządnie, sterylnie i komplikacji nie będzie, a niedoszła matka zabieg przeżyje.
Zgłoś
ellsworth 2012-10-24, 20:37
Akurat popisała się piramidalną głupotą. Owszem, śmierć pnia mózgu przyjmuje się jako jednoznaczną ze śmiercią człowieka, ale nie dlatego, że ktoś ma takie WIDZIMISIE, tylko dlatego, że na podstawie niezliczonych przypadków stwierdzono, że jest to stan NIE ROKUJĄCY ŻADNYCH SZANS NA POPRAWĘ. Gdyby ze "śmierci" pnia mózgu można było powrócić dożycia to NIGDY nie zostałoby to uznane, za definicję śmierci. A teraz pytanie, do tej pani: czy stan dziecka w tym 3 miesiącu ciąży ROKUJE POPRAWĘ, czy nie?
I jak to się ma do jej bezsensownej gadaniny o śmierci pnia mózgu?
Zgłoś
melemele89 2012-10-24, 20:40
O katole atakują
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 20:52
Ja patrzę na tą panią (celowość małej litery) i myślę że aborcja jednak powinna być dozwolona już od lat czterdziestych naszego wieku. Do 3 miesiąca to nie człowiek i nikt nie ma pojęcia co to będzie może będzie to chomik albo żubr.
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-10-24, 21:45
Zgłoś
lesny05 2012-10-24, 22:20
"Na temat aborcji wypowiadają się wyłącznie ci, którym wyskrobanie już nie grozi ... " ~ Janusz Korwin-Mikke
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem