Siema ludziska. Dzisiaj mam dla Was kolejną porcję jednostek specjalnych. Tym razem padło na Serbię. W roli głównej SAJ i PTJ.
Enjoy!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-09, 12:10
Piwo za Two Steps from Hell.
konto usunięte
2013-06-09, 12:38
konto usunięte
2013-06-09, 12:41
...pewnie jeszcze pamiętają jak palili wsie i robili czystki etniczne .... nie kumam tej waszej masturbacji promocyjnymi filmikami sił specjalnych .... mają tyle wspólnego z rzeczywistością co reklamy w tv
i jeszcze to ... zanim zaczniecie pisać głupoty warto zajrzeć na googla
Serbia
Religia Liczebność
Prawosławie 1 429 170
Islam 20 366
Katolicyzm 16 305
Protestantyzm 3796
religie azjatyckie 3687
Judaizm 415
niewierzący 23 240
inna 34
niepodana/nieznana 79 111
Łącznie 1 576 124
Wszyscy pleciecie głupoty, akurat Serbowie to zagorzali przeciwnicy islamu. Sam rozpad Jugosławii spowodowali bośniacy, tacy zislamizowani Słowianie. Nie bez przyczyny powstał internetowy mem "Remove Kebab"
fatherland napisał/a:
Siema ludziska. Dzisiaj mam dla Was kolejną porcję jednostek specjalnych. Tym razem padło na Serbię. W roli głównej SAJ i PTJ.
Enjoy!
Masz jakiś fetysz, czy niespełnione marzenia, że zaśmiecasz sadistic filmami dla małych chłopców?
@tranzystor
Ty masz tak bogatą ilość tematów, są tak różnorodne, że od dzisiaj jesteś moim guru. Masz ogrom tematów na głównej. "Fast food w Syrii" filmik z głębokim przekazem, który zmienił mój pogląd na świat.
Ja interesuję się militariami. Jak ty nie masz zainteresowań i hobby to dalej siedź na dupie i hejtuj lamusie. Może to coś zmieni.
konto usunięte
2013-06-09, 13:54
Czekam na Łotewskie siły specjalne
konto usunięte
2013-06-09, 18:03
Piwa nie ma i nie będzie bo Kosovo nie jest Serbskie. Tyle z mojej strony.
M00nSpeLL napisał/a:
Czekam na Łotewskie siły specjalne
zrób sobie głodówke to zobaczysz ich na żywo
konto usunięte
2013-06-12, 8:11
dreamair, ja mieszkam w UK i też n ie słyszę. Przykro mi

.