👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kov, ej, mały:
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
P@N K@C napisał/a:
z tego co pamiętam to jest zbiorczy na pedopiłkę
![]()
Tak jak mówisz : sadol.pl/wspaniale-akcje-w-pilce-noznej-pilka-nozna-zbiorczy-vt63227.htm

Linekk napisał/a:
Ja wiem, ja wiem. Nic do niego nie mam ale sam przecież prosił ;]Kov, ej, mały:

@fij0lek "dawać hejty" lol Największym hejterem jesteś właśnie Ty. Jak masz to w dupie to omijaj te tematy a nie wrzucasz komentarze przesycone bezpodstawną nienawiścią. W sumie to nawet nie wiem po co żeś to zrobił. Chwalisz się czy żalisz? Trochę mamy to w dupie czy Cię piłka interesuje.

Właśnie dlatego nie lubię karnych. Wyżywanie się na zawodniku, który przez chwilę stracił koncentrację. Powinni grać do upadłego, aż nie strzelą bramki. W walkach gladiatorów karnych nie było...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie