👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tiaa w serialu gdzie ludzie się przemieniają w zwierzęta za sprawą magii najgorsze jest ze król jest czarny 🤦♂️ Ten serial jest czarną (😅) komedia i to nie jest serial historyczny.. więc zanim się tu zesracie że lewactwo itp po prostu obejrzyjcie bo jest całkiem niezły, taka komedia lekko fantasy.
Geraldinio napisał/a:
ale wiecie jełopy, że to nie serial historyczny, tylko fantasy? Który z Was się pluł na Grę o Tron, że w średniowieczu nie było smoków i czarów?
ps
nie. nie jestem lewakiem.
To jest przede wszystkim sianie lewackiej propagandy pod peleryną niby zabawnej historii fantasy. Podobnie jak w przypadku Akolity czy nadchodzącej Królewny Śnieżki. Jakoś sobie nie wyobrażam, żeby w obecnych czasach role się odwróciły i wypuścili śmieszkowy serial, w którym biały aktor zagra chociażby Mandele.
nie kupujcie nic z tego amazon, nie dosyć że w porównaniu do Allegro użyteczność tego gówna jest fatalna to jeszcze takie numery robią
Geraldinio napisał/a:
ale wiecie jełopy, że to nie serial historyczny, tylko fantasy? Który z Was się pluł na Grę o Tron, że w średniowieczu nie było smoków i czarów?
ps
nie. nie jestem lewakiem.
A wiesz, jełopie, że w ciągu 100 lat metody propagandy diametralnie się zmieniły? To już nie czasy dr. Goebbelsa, który wchodził na mównicę i palcem pokazywał winnych złej sytuacji w kraju. Teraz propagandę sieje się niemal podprogowo. Tak żebyś jej zbyt szybko nie zauważył. Kręcenie takiego gówna nią jest. Śmieszna komedyjka, w której czarni i geje są OK, A to ty, biały, heteroseksualny mężczyzno, jesteś problemem. Dotarło?
PS. Poczytaj o oknie Overtona. Może coś ci sie rozjaśni?
Przecież to serial komediowy w którym wszystko jest na opak wy bando z🤬bów.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie