👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KoniecZartow napisał/a:
Mądrości z domu wyniosłeś? Musiałeś to często tam słyszeć, a mimo to, nie uśpili cię.
Idź mamie powiedz.
Już na zdjęciach widać że psu się to nie podoba, najpierw uszy opuszczone, potem zaczał juz dyszeć, czyli komunikowal po swojemu że konczy mu sie cierpliwosc
. Jak by był agresywny to by jej urwał te twarz, on jedynie po swojemu strzelił ją zębami, a ze jej buźka dziewicza i delikatna , nie osłonięta kupą futra jak pies to skończyło się tak jak się skończyło. Zapewne nie był to nigdy pies który sam przychodził się przytulać, masa psów tego nie lubi, jedynie toleruje bo człowieczki to lubią. A ze sabaka gadac nie umie, to cie klepnie zebiskami. I tak jak wczesniej pisałem , jak by pies byl agresywny to by ją złapał za twarz, a w momencie jak by mu sie zeby poslizgnely to by doskoczyl jeszcze raz i zlapal tak ze juz z miechem by go oderwali.

Nie znam tego języka, więc postanowiłem przepuścić artykuł przez translator googla. Przetłumaczył mi tytuł:
Najgorsze zakończenie Robił zdjęcia z psem, zagryzł się w twarz i zdobył 40 punktów
Najgorsze zakończenie Robił zdjęcia z psem, zagryzł się w twarz i zdobył 40 punktów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie