@lowi
faktycznie to co najmniej dziwne , niech no się tylko Putin dowie, że 'matuszka rassija' już nie jest czerwona to autorzy popamiętają
Hiszpania ciężko?Anglia średnio? coś chyba jednak zawyżone.
Konto usunięte
2013-10-22, 14:23
Trzeba uczciwie dodać, że mapę sporządził Amerykanin dlatego kraje anglojęzyczne mają dziwnie zawyżony poziom. W przypadku europy wschodniej musiał wyrywać na swą amerykańską egzotykę jakieś idiotki, natomiast bariera językowa utrzymywała go w słodkiej niewiedzy. Bo w rzeczywistości jedynie "rżnął głupa", nie mającego wiele wspólnego z interesującą kobietą...
Konto usunięte
2013-10-22, 14:26
niemki średnio? hahaha
co robi niemka po gw🤬cie?
prosi o numer telefonu.
Konto usunięte
2013-10-22, 14:26
W Hiszpanii średnio? Hiszpanki rypią się na zawołanie. Nawet nie trzeba się wysilać.
Konto usunięte
2013-10-22, 14:27
przyda mi się jadę na podbój europy
Konto usunięte
2013-10-22, 14:28
Ten ranking jest kompletnie z dupy. To właśnie z polkami są największe problemy, niestety dużo jest u nas tzw. cnotek "niewydymek", które zamiast dawać jak są młode i ładne to czekają na nie wiadomo co.
Konto usunięte
2013-10-22, 14:29
99,9 % Angielek jest szkaradne pozostałe są pomieszane z krwią słowiańską i są ładne. Hiszpanki mają mordy jak konie, krzywe nogi i wąsy więc nie ma co szaleć
Konto usunięte
2013-10-22, 15:13
Polki chętnie dają dupy, ale gościom z zachodu, którzy im machną kasą, bo im się wydaje, że jak się prześpią z Angolem albo Hiszpanem to liznęły trochę Zachodu i są lepsze. Więc najlepiej się uczyć języków i udawać bogatego zagranicznika i same wskoczą do łóżka.
Konto usunięte
2013-10-22, 15:36
Nie wiedziałem, że mongoły się tak łatwo p🤬lą. W takim razie następny urlop spędzam w Ułan Bator.
chyba im się kolory pop🤬liły, bo akurat na zachodzie p🤬lą wszystko co się rusza - tam już nastolatki ciskają z bębnami, a 12 latki już były stukane...
u hitlerowców "średnio" ? Kpina
Konto usunięte
2013-10-22, 15:57
W USA średnio, a u nas łatwo? srsly?
myślałem ,że jestem przeciętny w porywach czasem, że nawet nawet...
w Polsce łatwo... prawie bardzo łatwo...
k🤬a jaki ja brzydki jestem...
nie no k🤬a Dania na żółto. To już jest przesada...