@Mgła
Poprostu cie w c🤬ja robią
Konto usunięte
2013-01-14, 6:34
Jaką on ma głupią hamerykańska mordę, szkoda gadać.
Mgla napisał/a:
Coś go szybko bierze ta melasa. Palenie to uderza tak najszybciej po 10 minutach ;]
Chyba dezodorantu w ognisku a i to szybciej z reguły. Mnie i resztę normalnych ludzi klepie niezwłocznie po machu i tak ma k🤬a być. Za k🤬sa byś się wzięła a nie dezinformacje rozpylasz
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
haha rozj🤬o mnie po 3 buchu "call 911"
Konto usunięte
2013-01-14, 11:24
olejek haszyszowy to najmocniejsze co może być do palenia z konopii. można go łatwo wyekstrahować za pomocą gazu zapalniczkowego.
Konto usunięte
2013-01-14, 12:47
@up olej konopny to najlepsze lekarstwo na swiecie ,ale go sie nie pali
Konto usunięte
2013-01-14, 13:11
Tak k🤬a mefedron też jest najlepszym lekarstwem na świecie. Marycha leczy, krak leczy, feta leczy, kwas leczy, hera leczy. Wszystko leczy jak daje bombe. Ale niedoj🤬e debile nie rozumieją, że coś co znieczula nie leczy, tylko k🤬a ZNIECZULA. Nie leczy choroby tylko uśmierza ból, z waszego punktu widzenia wszystko co znieczula leczy, od dzisiaj jebie mefedron.
Konto usunięte
2013-01-14, 14:12
grzechu nasrane masz w tej dynce widze.Polecam troche sie doinformowac na ten temat i dopiero sie wypowiadac smieszy mnie jak jakis imbecyl nie znajacy tematu z monaru probuje byc znawca
Ps napieprzaj dalej scierwo to zobaczymy gdzie zajedziesz cpunie

spotkamy sie na hardzie
grzechu5444 napisał/a:
Tak k🤬a mefedron też jest najlepszym lekarstwem na świecie. Marycha leczy, krak leczy, feta leczy, kwas leczy, hera leczy. Wszystko leczy jak daje bombe. Ale niedoj🤬e debile nie rozumieją, że coś co znieczula nie leczy, tylko k🤬a ZNIECZULA. Nie leczy choroby tylko uśmierza ból, z waszego punktu widzenia wszystko co znieczula leczy, od dzisiaj jebie mefedron.
Typowy konserwatywny tuman bez jakiejkolwiek wiedzy. Morda większa niż rozum.
Kondra napisał/a:
Typowy konserwatywny tuman bez jakiejkolwiek wiedzy. Morda większa niż rozum.
AAAaaa matka wie że ćpiesz
Konto usunięte
2013-01-14, 17:04
Cytat:
Palenie to uderza tak najszybciej po 10 minutach
I zielenieje język. Idź spal lepiej gazete.