Czy dla sebastiana mało kasy ? Nie dość, że zarabia dobrze w USA na turystyce, to jeszcze jako vlogger, teraz przedstawia jak przegrał wojne z vlogerami takimi jak polishadam28, rock itp
Sebastianek się boi,
Swoją drogą stare chłopy a zachowują się jak małe dzieci, burek mnie banuje mamo, adam mi ubliża, zabrali mi grabki... Kontakty, spisek na youtube itp co on p🤬li ??
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zonk
2013-02-05, 18:21
zonk
2013-02-05, 18:50
Kim jest ten BuraczekCebulaczek że wszyscy mają się mu kłaniać ? Burak pieprzony i tyle.
konto usunięte
2013-02-05, 19:04
konto usunięte
2013-02-05, 19:12
Shogun ukazuje życie w usa ze swojej perspektywy. Często wrzuca materiały ze swojej pracy, jak podróżuje po różnych krajach i miejscach. Pokazuje różne ciekawe miejsca. Takich vlogów jak to mówicie na polskim yt wielu nie ma.
Na pewno kazdy z was miał w klasie typa którego reszta tępiła (czesć z was pewnie była tempiona), sebastian to idealny przykład takiego ciecia
konto usunięte
2013-02-05, 20:58
ten polishadam to niezły debil musi byc. IQ na poziomie ziemniaka,
konto usunięte
2013-02-05, 21:28
Wszyscy siebie warci , rozumiem jak ktos cos kreci ciekawego... ale ten Adam ... zwykly dresiarz który nie potrafi się nawet wysłowić ;o
a ten sebastian też dziwny , jak sie czuje taki zagrożony to nich już idzie na policje z tym i będzie spokój ...
naitsyrk napisał/a:
Na pewno kazdy z was miał w klasie typa którego reszta tępiła (czesć z was pewnie była tempiona), sebastian to idealny przykład takiego ciecia
Właśnie jest odwrotnie, to Adaś taki był. Teraz próbuje kozaka strugać, jaki to on nie mocny. Straż miejska i policja ma dużo podobnych.
konto usunięte
2013-02-06, 10:19
imo to oni sobie na takich naiwniakach, którzy myślą, że to na serio robią kasę. nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że oni się po prostu dogadali i robią na siebie nagonkę, z czego mają niemałą oglądalność.