👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To ten "pan" od bananów
na jego kanale aż roi się od głupoty nie wartej wstawiania więc podsyłam link:
youtube.com/user/Onision
youtube.com/user/Onision

Tak jego filmiki ociekają głupotą ale co z tego ? skoro YT płaci jakieś 3-5$ za każdy 1k wyświetleń ???
Kurde... ale ma grzyba w brodziku... jako biotechnolog tylko to oglądałem.

@winthek
No on ma ich ponad 200mln więc ładnie się dorobił na tych filmikach.
No on ma ich ponad 200mln więc ładnie się dorobił na tych filmikach.
nie zważając na jego ryj brzydkiej kobiety, uśmiałem sie sympatyczna piosenka wpada w ucho
Nigdy nie myślałam że Onision trafi na sadola. Koleś ma mnóstwo filmików, jedyne które mi się podobały to parodie zmierzchu i Chibi udziobany przez kurczaka, reszta to syf

Nie wiem jak można tracić czas na oglądanie takiego syfu. No ale powodzenia.
Ciekawy ma repertuar:
Edit: nie zauważyłem, że już ktoś wstawił:
Edit: nie zauważyłem, że już ktoś wstawił:
grek napisał/a:
To ten "pan" od bananów
youtube.com/user/Onision
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie